nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?

jahoda11

ja zas nechapem ženy ktore idu do obchodu a pred tym sa musia riadne namachlit,pridu domov z obchodu a odličuju sa...nevravim ked sa niekam ide zabavit na navštevu ale aby som sa pačila ludom na ulici?no možu mi na hrb akurat tak vyskočit :D

pauli 73

darika ved sa nepaprč, však toto je forum a každá tema sa niekam zvrtne pre toho kde s ním nesúhlasia :)))

pauli 73

darika a vec vkusu je názor subjektívny...ale ano treba sa o seba starať, ved to všetci vieme, ja sa o seba starám až príliš :)) ale nebudem odsudzovat niekoho na ulici, že je neupravená ked neviem kolko milion dovodov na to má...

darika

co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.

ja som sa chytila hlavne tejto vety.a vzdavam sa,pretoze to tu zacina naberat opacny efekt. pa pa

darika

a preco tu vsetci pisete o sminkach?Ved tu sa hovori o tom,ze neznamena,ze ked sa zena vydala,uz sa nemusi o seba starat.Je pravda,ze ked chce niekoho,alebo je zamilovana,tak by hodila na seba vsetkeho az prilis.A uz ked ho ma,tak tym prasti.Ani moj muz si nikdy nepotrpel na mojom zmachleni,nikdy mi to ani nekazal,ale ja to beriem ako normalnu vec,proste sa dobre citim,ni viac.Netreba ale sudit tych,co to robia a co to nerobia.A nie su skraty na svete.Len su zeny,ktore nemaju vkus.