nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?

pauli 73

no podla mna sa ti začali zapalovat lýtka :) my bývame s priatelom spolu už 6 rokov ale stále mi hovorí, že najkrajšia som ráno ked sa zobudím a to bez srandy.

jahoda11

ved je to trapne...ludia su spolu vtedy ked sa maju radi a nie preto či sa žena maluje či nie...ty si s tou svojou len preto že ta ako žena pritahuje???lebo tak sa tu prezentuješ!!!

chcelbysom

preco by som si nemal verit?ked som sam so sebou spokojny preco by nemala byt moja zena?otomto sa nemusime ani bavit ked nic nevies o mne

janka24

Mne by sa nepačilo aj keby si bol krasavec tie tvoje nadavky. Moj manžel pri mne nehreši ak by hrešil asi by sa mi tak nepačil aj keby bol navonany a aj zo škatulky..ak Vám to z manželkov vadi, tak je to proste každeho nazor a hned to rozoberat na diskusii a každeho zaroven zhodit...tak to je teda adrenalin