nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?

janka24

Vieš podla mna aj ked je žena pekna aj prirodzene može byt taka mrzuta ,že aj vtedy sa ten jej muž obzrie radšej za inou a može to byt naopak..ak je niekto spolu dlho-ako píšeš vydate...tak ide velmi o tu komunikaciu.A ako može niekoho žena až tak oškaredniet ako píšeš..to už može byt aj v niečom inom..a je to taka tema,že to vidim na same hadky v tejto diskusii.

jahoda11

tak tu hlupu si si mal odpustit ... šak už asi nemaš nad čim uvažovat že sem davaš take ujebane otazky,šak to ani otazka neni...a nezorčuluj ma a neuražaj nas tu lebo ako vidim neni som sama čo nechape...

chcelbysom

jahoda 11tuto temu som s manzelkou preberal.svoju zenu milujem a velmi ma pritahuje to mi staci.nekukam po inych iba nechapeme preco sa potom stazuju ludia ze zle vyzeraju,al.su podvadzani asi tak

pauli 73

chcelbysom, kedy vtedy bola iná doba? :)
ale ved ja s tebou súhlasím len som ti napísala, že prečo sa asi nelíčia:)
a ty sa ako o seba staráš aby si sa svojej ženuške páčil? ha?

chcelbysom

jaqhoda zaoberam sa tym,ze nech sa ludia citia dobre,a nech vyzeraju,potom nech sa necuduju ze ich muzi podvadzaju ci kukaju po inych.boha vidim ze tu viaceri nechapete o co mi ide.=ste pekne hlupi ked do mna len davate same negativa