nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?

janka24

zmysel života: tiež si myslim, moj maly tu ma teplotu a toho tu trapia nejake nenamalovane ženy ...

bingham:-)treba ist na vychod.-)

pauli 73

ak si chlap náje inú tak určite to nebude kvôli šminkám ale kvôli tomu, že mu spadol rozum do nohavíc :)))

malaalam

denz ma pravdu, aspon tu v BA je tolko peknych zien aj starsich, dokonale upravenych, to by sa skor muzi mali zamysliet ci sa im dokazu vyrovnat:P

bingham

janka ja by so rad....ale co mam robit ked tie horory zazivam na ulici....:))

Denz ty si v BA ako ja....a este si nestretol ????? :))))

zmyselživota

Milujem tieto témy, začínajúce slovkom, nechápem. V tom je tovoj problém, že nechápeš...Nech je to čokoľvek, čo nechápeš, nevypisuj somariny a snaž sa pochopiť. Existuje množstvo dôvodov, prečo ľudia robia, alebo nerobia určité veci, každý má ten svoj. Zbytočne plytváš energiu, skús radšej bojovať za svetový mier, alebo ochraňuj prírodu, ale nestaraj sa do druhých, ak im nemôžeš pomôcť, tak ži a nechaj žiť.

jahoda11

krasa je byt prizodzena a nie vymalovana jak vajco,na vlasom liter laku a doma behat v rifliach aj ked je to nepohodlne ale preto aby si muž nenašiel milenku...