o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem
život v neistote...
tak dobru noc, ja uz idem sa ulozit...
zajtra sa tu ukaz... :)
...no veru, tak hlavu hore si silna zena, mas okolo seba vela dobrych ludi...pojde ti to...a stretnes lepsieho...ten si ta nezasluzi... cervene cizmicky... :)
strechu nad hlavou mas...kup si nejaky pekny darcek pod stromcek... :)
podržali ma všetci,rodičia,svokrovci,súrodenci,kolegovia-ženy aj muži,podvádzal ma zo ženou,s ktorou sa totálne degradoval,síce na pohlad super kočka,,,,,,červené čižmičky+istá kabelka,no super,každý sa z nej smeje,nezáleží na vekovej kategorii,a teraz aj z neho,dokonca kamaráti sa mu obrátili chrbtom:::::
a to sme sa mali tento víkend stahovat do nového domu,nemohla som ani len pomysliet!!!!po dvoch dnoch som sa spametala,a povedala,že idem dalej,s ním alebo bez neho,mám dcéru a potrebujem zázemie a pocit istoty,miesto,kde mám domov,lenže toto všetko obrátilo situáciu,možem napísat detektívku....
Rush, ja ti presne rozumiem, ako keby som bol v tvojej kozi...noze do brucha...a hlava jak vo zveraku...treba kamsi vybehnut...a mas niekoho blizkeho, co ta moze podrzat?
odišiel k rodičom,
tými to riadne otriaslo,a oni otriasli ním,ale to už je jedno,toto som nechcela,dokazy boli jasné nepopieratelné,len tie prvé dva dni boli pre mna zlomové,skutočnosti,ktoré do seba zapadali ako mozaika,boli ako nože do srdca,bože!!!,ak niekomu veríte,do poslednej chvíle,a zrazu bum!VšETKO SA ROZPLYNIE.
jakto ze este nespis?
urobila si najlepsie, co si vedela, uvidi sa dalej...
no v prvom rade napíšem ako to prebehlo,vyhodila som ho !!!!a mal štastie ,že ma držal pri rozume blízky človek,inak by som jednala v ten moment omnoho agresívnejšie,absolútne neprotestoval a zbalil si pár vecí....
vsak to, rony, nie je nic jednoduchsie ako stratit doveru, a nie je nic tazsie, ako ju ziskat spat. ak sa to vobec da uplne. lebo pochybnosti ostanu....
to je ako zlepit dzban so sekundovym lepidlom.... uz to nikdy nebude ono.