pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
pauli.. chyba mi .. ale keby sa somnou aj bavila, co ona povedala ze nechce a nema o com.... tak by mi to pomohlo? je to iracionalne...si predstav ze by mi napisala, akeho ma noveho frajera a ako je s nimspokojna...
proste z takehoto rozchodu to do priatelstva nejde.... je to moja naivita.. prehlbena tou dusevnou vycerpanostou...
..jednoducho mi chyba , to je cele...
ona ma chce naopak vygumovat z hlavy...
nexus a ešte ...prečo sa chceš s ňou normálne baviť? o čom?
tak vidíš ako si to vieš racionálne odôvodnit :)
nexus, takže toto nie je váš prvý rozchod.
teraz už to už nevrátiš, že si šiel za ňou tak to nerieš...
pauli...to mi asi preskocilo, ze som tam isiel...som v tejto zufalej situacii naivny...myslel som ze aspon trocha zmekla a bude sa somnou aspon normalne bavit... len som sa zasa ponizil...
malo to ostat pri tej kytici, ktoru som jej bez slova zaniesol do prace, podal a odisiel...to bolo tyzden po tom ako ma nechala...mohol som si aspon zachovat nejaku tvar....ako chlap...takto vyzeram, jak handra...RADIM VSETKYM.. !!! PO ROZCHODE, KED DOSTANETE REZOLUTNE NAJAVO, ZE S VAMI PARTNER KONCI, NEKONTAKTOVAAAAAT!!!! to je svata pravda....ked chce cesticku si najde, ako ona po tom prvom rozchode, chybal som jej, tak si nasla zamienku a kontaktla ma....
ahoj nexus, dnes som mala celý deň rozrobené s tým bytom do prenájmu :(
nexus,vieš ako sa hovorí,že zúfalí ludia robia zúfalé veci, takže aj to,že si išiel za bývalou bolo zúfalé. rozprávať o priatelke nechceš lebo si tým jatríš rany a nakoniec ideš za nou...nexus a povedz čo si očakaval,že sa stane ked tam prídeš?
ešte si mi nenapísal, kto ti vtedy pred dvomi rokmi naordinoval lieky?
urcite ti pomozemem ak je to este aktualne ,phajrula@orangemail.sk posli tel.cislo
nexus- verim,ze ano:)....idem sa chystat...tak zatial sa maj :)
fallo..dufam, ze to niekedy vyjde.... :)
nexus- ja dakujem za pozvanie..cenim si to.
fallo.. ok ale aj tak diky...