pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
pauli, presne tak to vidim aj ja...
a tieto podobenstva mam velmi rad,su jednoduche a nosia kopec mudrosti...a inspiracie, toto som pocul prvy krat...
ono to tak urcite je, pominie problem, pominie nespavost, ak nebola predtym to to teda nebola...sposobil ju problem...
na ten kriz si musim spominat casto teraz, to je pre mna teraz velmi aktualne a od teba trefne...
... mam rad noc...a vecer.. su ukludnujuce
ked som nad tym rozmyslal ze preco, tak ma napadlo, ze mi sestra casto citala dobsinskeho rozpravku lomidrevo a pol.. :)
a oni boli princeznu vyslobodit v podzemi od zlych drakov.. ten obraz co som si vyfantaziroval mam doteraz pred ocami...
ale ja som sa drakov nebal, bol som pred nimi schovany pod velku perinou :)))
hm, ja mám tiež staršie auto 10 ročné ale chodí ako hodinky teda idem si poklopat :)))
nexus, môj život je pre niekoho tažký, pre niekoho z horšími životnými skúsenostami prechádzka rajom :)to je vec pohľadu...
poznáš to? možno to nenapíšem presne a skopčim to: pride človek za Pánom Bohom a ponosuje sa,že prečo on musí na chrbte nosit ten najvačší a najtažši kríž, tak ho Pán Boh zoberie a ukáže stovky krížov,že nech si vyberie ten, ktorý samu najviac pozdáva, človek po dlhom vyberaní na jeden ukázal ,,tento chcem! a Pán BOh mu povedal, vidíš? to je ten tvoj, ktorý sa ti zdal velký a tažký....nexus, žačat musíš od seba a tak ako si napísal, lieky su na to aby pomahali, ak ti pomožu zaspat, tak ich uživaj a ked sa vysporiadaš z roschodom, zabudneš na bývalú, začneš lieky vysadzovat, lahké a logické")
pauli...je uz dost stare, tecie voda z nejakej hadice, asi aj chladic tecie dakde, vyfuk v prdeli...,stk a emisna mi onedlho konci...teraz je uz s tymi starymi autami tazko...nikto sa s tym nechce paprat...
..potrebujem teraz vela sily, a tu ziskam len spankom a fyziskou aktivitou , nech mi v tom panboh pomaha, cize pred spankom co najmenej stresu a chmurnych myslienok...
ale bez tabletiek to asi nepojde, ked to prekonam, potom si uz budem moct hovorit, ze som za vodou....
ty musis byt silna zena... a rada pomahas druhym... urcite si prezila vela zleho...konieckoncov ved si aj pisala...
nexus, ano tak som to myslela :)))ale dúfam, že sa to už zmení...
a čo máš s autom?
pauli.. keby som vedel, kde mam zacat...
ako rak to myslisze idem nazad?
ale zobudíš sa aj bez kladiva len ty by si to chcel hned a nič preto nerobíš, si ako rak:)))
pauli... tie veci som si tam len zabudol..nejake tricko a tak...
keby som rozmyslal v pritomnosti, tak by som dnes nesparavil taku blbost..ist tam...
nemyslim vobec na dosledky svojho konania....
pane boze nejaku ranu kladivom by som potreboval do hlavy...aby som sa uz konecne zobudil....
nexus, to spolubývanie som dedukovala, že si písal, že si k nej išiel pod zámienkou zobrat si svoje osobné veci.
No to je reč! takto máš rozmýšlat, robit niečo zmysluplné!!!
tak si ber od dcéry príklad:) z jej postoja k životu.
nexus...podla toho čo píšeš ako športuješ,posilnovna asi nebudeš mat núdzu o ženy okolo seba, ale ked budeš takýto smutný, ulutostený a budeš sa stale obzerat dozadu, zatrpkneš a bude sa s tebou tažko nadvazovat kontakt. A nechceš skončit ako mrzutý, starý a opustený chlap, ktorému najlepšie roky ušli ako voda. Takzajtra vymeniš batériu, pozrieš sa na to auto a na bývalu budeš mysliet len chvílu...
pauli, nebyvali sme spolu...ja tazko taketo hole fakty prijmam, lebo fantazuirujem...
mozno som snilek, ktory si vsetko prekruca...mal by som sa orientovat na toho najblizsieho cloveka, ktoreho mam a to je moja dcera... ona je silna osobnost, ktora sa len tak nezosype... ona vie makko prijma t tvrde rany od zivota, si myslim, a vie hole fakty spracovavat vyborne, asi aj ten ze ma tatka , akeho ma...
...mal by som si na zajtra nieco zmysluplne naplanovat...
mam pokazene auto, dost veci...tak porozmyslat,co s tym... a ci vobec sa mi to oplati...investovat donho...
v kuchyni mi pomalicky tecie vodovodna bateria, uz dlho a az sa mi oduva z tej vody doska...
atd. atd..
nie zabit den ako dnesny , nezmyselnou navstevou, kde som asi najnevitanejsim hostom,,,
nexus a tam je pes zakopaný..ta tvoja nespavost prameni len a len z toho, že keby mal den 48 hodín tak by si tých 48 hodín myslel len na ňu. Ale ved to, že ti chýba je normalne ked ste spolu bývali a okrem toho ju ešte lubiš ale to je jedna vec, druhá je, že ty sa musíš zmieriť s tým, že ten vztah skončil a nerozmyšlat nad tým, čo ak...jednoducho to zober ako holý fakt a tak si zariad život! Kolko ludí rieši situacie, že im láska umrie a už ju nikdy neuvidia a žijú a riešia milion vecí,tak ty sa teš, že je zdrava aj ked už nie tvoja.