pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
pauli...dakujem inak jak som spravil tu bateriu odlahlo mi, kazda malickost ktoru spravim a ktoru som predtym zanedbal ma potesi....ono je to tak...som velmi rad, ze pri mne stojis, rad by som ti to niekedy nejakym sposobom vratil....
nexus,na rýchlo ti napíšem lebo mám doma prácu :(
objednaj sa u psychologičky aj za 2 týždne lebo aspoň nejaký termín budeš mať a ak sa ti polepší prinajhoršom to zrušíš. A dva týždne ti ujdú ako voda. Ak si totiž rozmyslíš o týždeň, že teda pôjdeš k tej psychologičke môže sa ti termín zas posunúť.
Šikovný si, že si vymenil batériu :) Tak ešte to auto...zamestnávaj sa ako vieš...hlavne nesed nečinne doma aby ta to neubíjalo. Zatial ahoj.
pauli...som tak dnes na vazkach , ze co a ako bude dalej....bateriu vovdovodnu som aspon vymenil....aspon nieco pozitínvne , chcel som aj nejaku psychologicku oslovit, ale , tasa mala terim naza dva tyzdne....
niet sa na koho obratit....
...zbav sa sa pocitu viny a vratis si spanok...dories to,co ostalo visiet vo vzduchu..jednoducha matematika!
pauli... spal som , ale s tabletkou a nie moc dobre...ono niektori tvrdia, treba to vydrzat bez tabletiek....ale to musi byt este na zaciatku...ono je to cele take..
ci by ta nespavost vobec aj presla...a po akej dobe a akych nervoch...
ja by som sa pustil do hocicoho, nepozam skuseneho fundovaneho odbornika, ktori by mi povedal , co je mozne a so nie...
jany som pdychologiu zobrral z ineho konca...
v prvoma rade tam musi byt empatia, aby dsi tomu cloveku verila
ahoj nexus, dnes je celkom fajn :) ako si sa vyspal?
to je dobre, že si sa chytil užitočnej roboty :)
pauli ahojjaky mas dnik? ja skusam aspon ieco riesit , vodovodnu bateriu tak
nexus, nemáš za čo dakovat, velmi rada :)))
pa
pauli...z celeho srdca ti dakujem za povzbudive slova, prajem ti kludnu , pokojnu noc a zajtra uspeny den...
aj tvojej rodinke
dobru nocku :)
nexus
nexus, tak vidíš...aj s tvojimi drakmi teraz šup nebojácne pod perinu, hádam by si sa ich teraz nezačal báť :)
aj mne ten príbeh s tým krížom velmi pomohol:) ved ked si len pomyslím čo sú moje problémy oproti iným? napr. ked je dietatko tažko choré a vieš, že mu niet pomoci a umiera ti pred očami, ta bezmocnost...nexus toto je na nespavost tak sa teš, že ste s dcerkou zdraví a máš kde bývat,máš prácu...nevyšiel ti jeden vztah, to nie je koniec sveta...
idem končit, zajtra som tu zas a ty si pospi a mysli na to čo bude,nie čo bolo...dobrú a pokojnú noc:)