Často sa objavujú vo fórach otázky na túto tému a keďže som tým prešla,rada odpoviem na vaše otázky.
Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori
Akne su potiaze a este ake. Kto to sam nezazil, nepochopi...
Nemaj strach jaja. Nie je to nic hrozne. Ano, su to antibiotika, ale ked pomozu, da sa to vydrzat.
priatelka mi rozpravala pribeh, ze ona si to dala zistit z krvi, lebo to mal niekto v rodine, tak sa bala, ze ci aj ona to nema, tak to mala aj ona, isla za gastroenterologom, ze teda chce si to liecit a on jej nechcel predpisat tie lieky, ze ked jej ten HP ziadne potiaze nesposobuje
Ale jaja sa asi chce zbavit akne. Ved inac by si tie vysetrenia nebola davala robit.
nemusis sa na to liecit, moja mama je lekarka, tiez jej to zistili mimochodom,nemala ziadne zaludocne problemy,povedala, ze ona veru do seba tolko liekov pchat nebude.ze ked s tym zila doteraz v pohode...
Ahojte,
pred chvíľou som sa dozvedela, že vyšetrenie na helicobaktera mám pozitívne. Pritom nepozorujem žiadne tráviace ťažkosti, žiadne bolesti žalúdka,... Vyšetrenie som postúpila kvôli vyrážkam na tvári a na základe odporúčania. Neviete mi poradiť, čo ma čaká, aká liečba - tiež kombinácia antibiotík? Mám z toho obavy :-(
to je môj pripad.ja mam imunitu velmi slabu,dlho ju liecim na imunologii a kazdu chvilu chytim nejaky virus...predtym ho mala kamaratka,potom hp liecila mama, takze je to mozne,ze som ho s tou mojou imunitou chytila od niektorej,..hoci poriadne drhnem pohare. ale ked spominam,tak kamaratka po vypiti pohar len oplachne v sudenej vode. ked som to videla,skoro som odpadla. odvtedy u nej nic nepijem...ale zrejme neskoro :((
mila ethel helicobacter sa PRENASA nielen bozkom, staci aby si pila po niekom z pohara
takze nebud mudra
niekto s oslabenou imunitou to chyti hned
aj tu je jedna, samko.