Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
mikuska90

som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???

Deeeee

nemyslim si, ze je vhodne sudit druhych...kazdy by mal zit tak, aby sa mohol pozriet do zrkadla a druhemu do oci...niekto tym zije a veri tomu, iny tak zije lebo v tom vyrastol ale v praxi mu je to cudzie

karioll2

pises o krestanoch,ktorim je cudzie dodrziavania desatora,kazdu nedelu v kostole sa vyspovedat,pan farar da rozhresenie a pokanie a hriechy sa pachaju veselo dalej?

Deeeee

Myslim si, ze kazdy ma svoje hodnoty a tie tvoje vychadzaju z krestanstva, desatoro je mimochodom vynikajuci moralny kodex, ak hladas lasku vacsinou hladas cloveka s podobnymi hodnotami, preto si myslim, ze mas sancu takehoto muza najst a pockat do svadby...dnesny svet takemuto rozhodnutiu v mnohom nepraje, ale ak uz najdes "spriaznenu dusu" preco to neskusit?

Peto T

madlenka: Asi sa zhodneme na tom, že súčasná spoločnosť nie je veľmi naklonená prirodzeným potrebám človeka. Medzi najproblematickejšie patria tie najzákladnejšie veci, ako je bývanie. No a mať v súčasnosti deti, to je priam luxus.

Myslím, že nie som sám v pocite, že niečo nie je v poriadku.

Peto T

madlenka: Ja som písal o všeobecnom jave, ktorý vidím všade okolo seba ("museli sa zobrať" apod). Ak sa to Teba netýka, tak nie je dôvod k pocitu ukrivdenosti.

Giovanni

mikuska90 nepocuvaj na nikoho,100 ludi 100 nazorov a hlavne nenechaj sa pomiast dnesnym svetom.Tento svet je len o sexe a peniazoch,take daco ako laska sa takmer vytratila,ludia su s dakym len preto,aby mali dakoho (na sex)cest vynimkam.Proste ty si aka si,urcite toho praveho si raz najdes.A prosim vas netvrdte mi to ze sex sa neda riesit,take recicky ze nesadne ti atd...ja sa len smejem na tom.Sex sa da riesit ked to obaja chcu,ale kde nie je laska tam veru nie je co riesit.Takze nebud ako ine co si myslia ze su IN,ze si partnera vyberaju podla toho ze aky/a je v posteli,to nikdy nebude dlhodoby vztah,ktory je hlavne o sexe a az potom o citoch.

madlenka

Peto T, preco by mala zena otehotniet preto, ze zije s muzom? Zijem s manzelom 10 rokov a este som neotehotnela, kedze nie sme potkany, ale rozmyslajuci ludia. Brali sme sa z lasky a starych rodicov bohuzial uz dlho nemame. Nemyslis na to, ze brat sa nemusia len rovesnici, ale jeden od druheho moze byt aj starsi, takze kym si jeden ukonci skolu, druhy moze mat uz aj 40 rokov. Dovtedy cakat na sex, to by ten clovek musel byt chybny. Taktiez nerozumiem tomu, preco by si clovek mal zakladat rodinu, ked ma 20 rokov. Od veku to vobec nezalezi, skor od penazi, ako si aj ty podotkol.