som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???
sex po svadbe?
kosa: tomu tvojmu komentu mame ako chapat - nemrozumiem reci tvojho kmena...
Kosa: zase od veci.....ako vzdy
Peto T: a ako mozes vediet ze ti to bude fungovat so zenou ked si ju ani nepotrtkal...?????
egresko,
ano suhlasim s Tebov.
treba este dodat ze nemaju ponatie co manzelstvo znamena.
bingham,
no ale ti to trvalo strasne dlho....
:)
Peto T,
ano system je takto zalozeny.
Akurat tu zomrela jedna zena co bola od nas ( od Banskej Bystrice) aj z manzelom.
Deti nemali a tak vsetko co ostalo, asi zoberie danovy urad ak pravda neurobila potrebnu zavet.
A ked si vsimnes tak ludia maju deti ( a to myslim na pocet ako 5 - 6 ci dokonca viac) a zbytok dobytok robi na ludi.
ak si pozries kto vlasne kontroluje vsetky tie magaziny a TV stanice a ''vyvolenych'' tak si vsimnes ze na konci dna peniaze idu prave pre tie rodiny z 5 - 6 a viacerymi detmi...
bingham - :D
Peto T teraz som to vlastne cele pochopil....kde je v tebe problem......
ano taky chlapi este existuju a je ich nastastie este dost:)
ale v dnesnej dobe sa to uz neda, ta myslenka je pekna, ale vysoka sa konci ked ma clovek 23-24 rokov, 2 roky na rozbeh prace a az potom sa vacsinou ludia beru a to maju 26-28 rokov a myslim ze to je uz trochu neskoro, ved kym mame telo este mlade a pritazlive nech sa vyuzije:) ale z lasky...
My sme s manželkou tiež počkali, aj keď to nebolo ľahké :-) A vôbec to neľutujeme.
Myslím, že dnešná doba je dosť zlá voči mladým ľuďom. Štúdium trvá zbytočne dlho, a v čase, keď už by si človek mal založiť rodinu, ešte len končí školu, nič nemá a nič neznamená. Bez pomoci rodičov prakticky nemožné.
Chcem Ťa povzbudiť, drž sa svojho presvedčenia. Ak pôjde Tvojmu priateľovi skutočne o Teba, tak si na Teba počká.
Dnes je bežné, že ľudia spolu spávajú, čo ich určitým spôsobom viaže, a to aj v prípade, že po iných stránkach vzťah až tak nefunguje. Niekedy spolu aj žijú, potom žena otehotnie a kvôli starým rodičom sa zoberú, aj keď ináč by sa možno skôr rozišli. A potom sa po pár rokoch aj tak rozvedú a trpia všetci, aj deti, ktoré za nič nemôžu.
Myslím, že "sex po svadbe" pôsobí v tomto smere tak trochu preventívne.