sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
mikuska90

som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???

pauli 73

alzbee pravda, ak ide žena do vztahu ako panna a z vlastného rozhodnutia tak je vačšinou nábožensky vychovávaná a preto je tá rozvodovost u takýchto ludí nižšia...

alzbee

Nemyslim si, ze ich vztah vydrzi zato, pretoze nezacali sexualne zit pred svadbou, ale zato, ze aj keby im to v posteli neklapalo, tak viera im v podstate zakazuje sa rozviest...a tak mnohi radsej trpia...

egresko

To ze sa rozvadzaju pre sex je mozne, ale drviva vacsina su to ludia ktory uz mali sex pred svadbou. Dovody rozvodov su rozne ale ludia sa beru casto pre sex bez hlbsieho vztahu a tak to aj konci, 50% rozvedenych manzelstiev hovori za vsetko. A dovolim si povedat ze 99% z nich sex pred svadbou malo

pauli 73

týmto nechcem urážať mužov, že oni sú na chybe zlému sexu ale vačšinou ženy trvajú na tom ísť do manželstva ako panna, takže príklady uvádzam týmto smerom :)))

pauli 73

pravdulka, nie je pravda, že sex je s každým rovnaky ale, že sex je o tom istom :))). A načo by mi bol charakterný muž keby sme vedla seba žili ako brat a sestra?
Ideálne je keď sa charakter a spokojný sex skľbia dohromady :)))Ani jedno bez druhého nefunfuje iba ak...sa nájdu dvaja, ktorým sex nechutí ale to je zase o tom, že zistovat to po svadbe je neskoro...lebo úprimne, ktorý chlap si otvorene prizná, že sex ho zaujíma ako vlanajší sneh?

pravdulka

Tak ti poviem zo skusenosti , sex je s každým rovnaký, a centimerového ho nikto nemá, to je to najmenej vo vzťahu základ je jeho charakter, takže to si fakt nechaj až po svadbe, ktorý to s tebou tak dlho vydrží až do svadbu, tak dolu klobúk pred ním a nebudete sa tolko hádať, sex len k hádkam vedie...

A zas ked s ním budeš mať sexu veľa tak si myslíš že potom po čase mu povieš, tak vieš čo už si ma onudil chcem iného a on ti povie OK, tak to určite nie, to vyzneješ ako najpovrchnejšia ženská , tak najprv si ho poriadne over, ak nechceš amť veľké problémy

pauli 73

ak si dvaja sadnú v manželstve v milostnom živote aj bez predchádzajúcich vzájomných skúseností pred manželstvom je len šťastná nahoda okolností...
Mám známu resp. bývalá kolegyňa išla do manželstva ako panna a po svadbe zistila, že manželovi to tam nefunguje ako má a ani nemal snahu sa liečit, takže aj také veci sa stávajú a to je len jeden z dôvodov prečo sex pred svadbou áno.
Aj na súde manželstvo rozvedú ihneď pokial si v milostnom živote nerozumeju- píše sa to ako neprekonateĺné rozdiely alebo neprekonateľný odpor, pretože je to jedna zo základných funkcií, ktoré by malo manželstvo splňať.

jajka001_

ale aj zeny maju svoje tuzby, ked vo vztahu pockas so sexom nejaky cas, kym ho skutocne dobre spoznas...kedysi to bolo tak, ze sice sex az po svadbe, ale brali sa ako 17, 18 rocni, takze az tak dlho necakali :) a dnes je ina doba. riad sa sama sebou nie tym ci partner po tebe pozaduje sex, a ty este ten pocit nemas, ak nie je ochotny brat na teba ohlad, tak nie je ten spravny.

tannia

mikuska: je to na tvojom pocite, ci chces ist do manzelstva "cista"; a pravu lasku spoznas podla srdca, nie podla rozumu;)
ale ako som uz pisala, v tomto ti tazko poradime, musis sama vediet svoje priority a pocity, co je tebe po voli, nemusi byt inym.. o to je ten svet krajsi a zaujimavejsi: ze nie sme vsetci rovnaki:)

egesko

Poznam ludi co mali sex az po svadbe, vacsinou su take manzelstva trvacnejsie pretoze pre nich znamena manzelstvo viac ako len pudova zalezitost. Ako si srpavne poznamenala vacsina manzelstiev konci rozvodom napriek tomu ze spolu obcuju uz davno pred svadbou. Ich vztach je zalozeny na niecom co dlhu trvacnost nema, zial je to tak.
Osobne by som az po svadbe necakal, ale nie preto ze by som sa bal ze si nebudeme rozumiet(empiricky to potvrdene nie je), skor preto ze sa mi chce sexovat aj skor.