Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

NAIVKA

elle, to nemyslis vazne? aky nick to bol?
myslis, ze ked ti niekto take nieco zle praje, moze ta to naozaj ohrozit? mna raz jedna liecitelka uriekla, lebo som o nej napisala pravdu

ojka

NAIVKA mna ide tieto posledne dni tiež klepnuť, okolo mna vznikli same nedorozumenia, že ani neviem jak, a už chvilami nevladzem a celé tie situacie ma mrzia,aj ked viem,že to je všetko len nedorozumenie a už riadne neviem ani kde mi hlava stojí. No čo stáva sa...
Tak ale aspon vieš, že si spravila chybu a treba sa toho vyvarovať.

elle

No ja sem uz radsej neprispievam svojimi problemami odkedy mi tu jedna "dobra" dusa priala aby sa mi narodilo postihnute dieta..
Takze aj taki ludia sem chodia

NAIVKA

podla mna tu najviac súdia ti zakomplexovani a taki, co tiez maju za usami, normalnemu cloveku to nenapadne.
ja som sa len potrebovala vyrozpravat, lebo mam pocit tieto dni, ze sa zblaznim, je toho na mna moc..

ojka

NAIVKA hej, to som si tiež všimla, človeka by z toho raz kleplo, ale tak rešpektujem, že nie každý človek tomu druhemu sadne. Ale osočovanie na verejnosti veru neoblubujem a ani uražanie a ponižovanie celkovo.

elle

Sudite tu chudinku vsetci ako keby ste bezchybni boli.. Vsetci robime mensie, ci vacsie hluposti, preslapy ci nie? Aj to nas posuva dalej..