Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
Viloooooo nie to co si napisal robili kaciatku.....
a na urazlive prispevky je lepsie nereagovat, lebo potom nemaju konca kraja, to len taka mala rada z vlastnej skusenosti na tomto fore
naivka ,,,,,,,, nemysliš si že nejak vymyšlaš ? alebo sa ti stali nebodaj všetky kridy sveta? nebodaj ta aj mimozenšťania uniesli a robili na tebe pokusy preto si taka drbnuta :-)
NAIVKA uz staci....., chod si pekne lazkat.... dobru nocku
samozrejme, ze nie je spravne, co si urobila, lenze, povedzme si, neurobime kazdy aspon raz v zivote nejaku blbost, ktoru potom lutujeme? myslim, ze ten, kto tvrdi, ze nie, si svoju dokonalost a neomylnost len nahovara a zije v sebaklame. takze nemyslim, ze je namieste, aby ta za tuto tvoju chybu niekto osocoval a urazal. samozrejme, tym nechcem povedat, ze ti to maju schvalovat, ale trosku slusnosti nezaskodi. vacsina sa tu tvari ako keby zili prinajlepsom v klastore.
ale tiez si myslim, ze budovat si s niekym vztah a planovat rodinu chce viac casu a spoznavania. drzim palce, snaz sa vyvarovat chyb (ako bola napr. aj tato) a urcite nieco schopne a rozumne najdes.
janek, ty si asi daky neskuseny pubertak. co si spadol z mesiaca vcera? taketo veci sa stavaju a aj ovela horsie. raz ma jeden dokonca znasilnil. co by si uz k tomu povedal? bud rad ze nezijes v realite ale vo svojej modrej bubline
Tym ze sem uz neprispievam svojimi problemami, som myslela kontroverzne temy-problemy, ktorymi by som mohla vyprovokovat podaktorych horkokrvnych :)
elle, no mne raz bolo pol roka hrozne zle, dostala som taku vzacnu chorobu, a myslim, ze to ma s nou suvis. ale take liecitelky sa vyznaju.
verim, ze sa jej to vrati.
gratulujem Ti k babatku!
elle-to su este slabe slova na to aka je......
citaj vsetko od konca a zmenis nazor...
a ver,ze ja k vulgarnym nepatrim,ale toto je gol.
Nieco take nestretnes ani v scifi
Naivka, to su sprostosti.... Tomu dotycnemu sa to vrati ako bumerang a trojnasobne. Jasne ze sa mi narodilo zdrave dieta, uz pred polrokom.