aké máte skúsenosti po vysadení antikoncepcie?

alzbee

Ahojte baby:) no mam tyzden pred menzesom a nervozita zatial ziadna:)) dufam, ze to tak aj ostane :-P ale zacinam citit bolest prs :-/

misela121

caute
ja som vysadila pred dvomi mesiacmi a zatial mi nemeskal mazes. plet sa mozno zhorsila ale inak nic. brucho ma bolelo aj pocas brania hak dokonca posledne mesiace viac ako inokedy.kazdy druhy mesiac som mala extremne silny menzes na to mi doktor povedal ze ak mozem mam vysadit... takze po 5tich rokoch som vysadila...brala som jeannine
hehe tajne som dufala ze kila co som pribrala schudnem ale zatial nic :))))

Deeeee

pred hak plet celkom fajn, sem tam vyrazka, ale len na brade, ci cele, po vysadeni hak po 5 rokoch, katastrofa uz som pisala, vyrazky na brade, licach, nose, cele, dekolt, chrbat, neskor ramena...cisty horor, vlasy bez zmeny...mala som triquilar, asi rok, novynette, dva roky, naplast len na skusku pri nej sa mi tiez zhorsila plet a neskutocne ma iritovala a potom regulon, aj znovu mam...kocky drzim palce, aby ste po vysadeni nemali take problemy ako ja...

tinka66

No ja som vysadila antiku pred 9mes. a stale sa vsetko len zhorsuje.Hlavne plet..Sice som mala aj pred pilulkami problem s akne,ale teraz je to hrozne.Zo zaciatku mi to meskalo tyzden-dva,teraz cca 3dni-hore dole:)
Vlasy musim umyvat kazdy den,proste hroza..

zafirka

ja som uzivala logest. a pred tym nez som zacala brat tabletky prvy krat som mala suchu plet,ale mala som akne, a teraz ked som vysadila mam masnu plet ale tak strasne, cela sa lesknem stale, no nic prijemne. cakala som ze sa to zlepsi, ze asi to je iba reakcia na zmenu hladiny hormonov ale uz tabletky neberem 5mesiacov a ziadna zmena :( a vlasy si musim umyvat skoro kazdy den, a to fakt neprehanam :( jedine pozitivum je ze sa mi skratil a zoslabil menzes a je v celku pravidelny.

kristalova

ja sa obavam hlavne akne, 7 rokov som ho klinicky liecila, akne najvyssieho stupna, otrasne cosi, o sebavedomi ani nehovorim, neznasala som ked som musela vyjst z domu... po HAK to zmizlo ako mavnutim carovneho prutika... za mesiac mam stuzkovu, korzetove saty bez ramienok, tak verim ze sa vyhadzem po celom ksichte aj ramenach aj dekolte... :(

odpovedam

No tak to som potom sama zvedava, ako dopadnem :-). Ja som mavala vzdy menzes (ten menzes :-))) nepravidelny, cize ak ma to caka znova, neviem, ci ma vyznam tie tabletky brat. ved uvidime. Bojim sa predovsetkym vypadavania vlasov, uz teraz mi padaju po chumacoch :-!

baby. ak spozorujete nieco negativne po vysadeni, tak skuste napisat. Viem, ze je to individualne, ale som proste uz raz zvedava :-))))

Enita

Vo vseobecnosti plati, ze to, cim zena trpela pred nasadenim hak - zla plet a podobne, ze sa to po vysadeni vrati, ak si nemala ziaden problem pred uzivanim hak, tak nebudes mat ani potom. to bol moj pripad. Samozrejme, ze teraz PMS trpim- bolestive prsia dva tyzdne pred nastupom menzes, naladova...ale to uz k tomu asi patri, ked telo ovuluje. Ja som za tie 4 roky, co som brala hak vyskusala Triregol - bolo mi z neho nevolno, potom Regulon- tiez nevolno, ved tieto hak maju estrogenov ako pre kobylu, potom Logest - to sa mi na brade urobili malinkate vyrazticky - nikdy v zivote predtym ani potom som vyrazky nemala, ale citila som sa dobre, potom som si dala Implanon zaviest do ramena, to som vkuse dva mesiace spinila, tak som si ho musela dat vybrat, samozrejme, prisla som o par tisic a nakoniec som zakotvila pri Mirelle, hak s najnizsou davkou hormonu.

sydney

ja som uzivala tabletky pol roka,a mala som zle krvne testy,tak som ju vysadila - plet rovnaka (nikdy som s tym nemala problem),vlasy fajn,ale menzes meska,uz par dni. tabletky mi totiz boli nasadene koli nestabilnej menstruacii,tak som zvedava....tehotna hadam nie som...spolieham sa na to,ze je to telo zase rozhodene(bola som v nemocnici a mesiac uzivala kortikoidne hormony),tak sa uvidi