ahojte baby, doberam posledne tabletky a po vyše roku si dávam pauzu s tabletkami, mám sa niečoho obávať? mali ste nejaké vedlajšie učinky? dakujem
aké máte skúsenosti po vysadení antikoncepcie?
Dobrý deň,po šiestich rokoch som vysadila antikoncepčné tabletky.Teraz ich už tri mesiace neberiem a mám taký problém,že menštruáciu dostavam veľmi často t.j. 12 dní po skončení tej predošlej.Chcela by som sa spýtať či to môže byť kvoli vysadeniu tej antikoncepcie alebo je v tom nejaký iný skryty problém.Bolesti a iné problémy nemám.Kto poradíte:Díky
mne sa zhorsila kvalita pleti,vyhodilo sa mi akne ...takze ju beriem znova...
mirke 23- radila som sa s lekarom. Vies co mi povedal? Vysadit a snazit sa od 1 dna a otehotniet co najskor, pretoze do 3-4 mesiacov, je telo precistene a hormonalne zmeny nastanu tak ako v minulosti. Druha alternativa - pockat a ked budu cysty, tak sa vyberu laparoskopicky. Idiot mi naposledy ked som ich mala povedal - no je tam ta cysta, skusime ju vybrat, sice je velka, neviem vam garantovat, ci vam ho pri operacii neodstranime spolu s vajecnikom. Ved aj s jednym vajecnikom mozte mat dieta!!! Debil, ved on by tiez mohol vidiet len s jednym okom, pripadne fungovat s jednou oblickou...
mirka to vobec neni pravda ze ed chce zena otehotniet musi vysadit aspon rok pred tym...poznam vela zien ktore brali hak, hned po vysadeni otehotneli a maju krasne zdrave deti...telo sa ocisti od hormonov rychle..keby to tak neni tak nemusis tie hormony brat kazdy den zhruba v tu istu hodinu.
Cysty, až terazsom si prečitala aky maš problem, ja by som na tvojom mieste okamžite vysadzovala HAK, HAK nie je riešenie podla mňa. Tie problemy po vysadeni HAK som mala aj ja a nejedna si tým prešla a teraz to budeš mať aj horšie, ked si to brala tak dlho. Mne ten Yam fakt pomohol, z USA sa dá zohnať ovela lacnejšie. A ak chceš bábo, tak treba ratať, že sa musiš očistiť od hormonov, takže HAK by som vysadila minimalne rok pred planovanym tehotenstvom.
RNG radí na cysty kvalitne enzymy a jod.
jo aj Wild Yam ..napr. tu vitae.e-ducation.sk
jo aj Wild Yam ..napr. tu vitae.e-ducation.sk
mirka 23- a kde sa da kupit ten Wild Yam?