aké máte skúsenosti po vysadení antikoncepcie?

jajka19

jankaaaaaaaaa ...to je pravda,aj ked dosť problémov mám aj teraz...:( ...no ten roaccutane tiež nie je výhra,tých nepriaznivých účinkov je tam neurekom...toho sa naviac obávam...zničím v organizme aj to málo dobrého,čo mám...všetko to je len bludný kruh..

maruska123

akne ti to nevylieci, len potlaci a po vysadeni sa ti akne vrati...doktorka ti to nuti len preto, aby na tebe zarobila

jankaaaaaaaaa

jajka: hak tvoj problem nevyriesi. ked budes uzivat tu najsilnejsiu hak, tka po 9mesiacoch priblizne sa ti plet vycisti, lenze hak nemozes brat do konca zivota a ked ju vysadis, plet sa zhorsi este viac ako bola pred uzivanim. navyse nehovorim o problemoch s vlasmi a inymi problemami ako aj celulitida..
navyse najsilnejsia hak sa nemoze uzivat viac ako 12mesiacov a vsetky tie ostatne hak maju slabsi ucinok na plet.
daj si radsej predpisat roaccutane

jajka19

Ako to tu čítam baby, osobne sa až bojím začať s HAK,na ktorú ma kožná nahovára,pretože mám strašne mastnú pleť rovnako aj vlasy, mám vážny stupeň akné ,ktoré nestačí preliečiť iba nejakými vodičkami a masťami..sú hrozne bolestivé..a niekedy si fakt myslím,že HAK by bola vhodnejšia...pretože viacerým dievčatám sa tvár dala do poriadku... tak ja naozaj neviem...začali by ste brať HAK kvôli tomuto problému? Bez make-upu ani nevýjdem na ulicu,pretože sa ya svoju tvár vyslovene hanbím, hlavne za bradu,lebo iba na brade mám vyrážky...a spústu červených fľakov a jaziev...a naopak s make-upom vyzerám ako bábika, a chcela by som sa dožiť dna ked by som sa nemusela každý de§ maľovať...

jankaaaaaaaaa

ja som vysadila po 9mesiacoch, lebo som nestihla ist k lekarke pre recept. lebo som bola na dovolenke... tak som chcela spravit len na mesiac pauzu a od dalsej menstruacie zacat zase... ale uz som nezacala. zistila som ze bez hak sa citim ovela lepsie. niesom vobec taka nafuknuta a nemyslim vkuse na jedlo a tak... ked som brala hak, pripadalo mi ze je vsetko ok. ale ako som ju vysadila, hned som si vsimla rozdiel.. takze uz na nu kaslem

jahodka123

Ja som vysadila po 7 rokoch, už to nechcem ani vidieť. Z posledných dvoch som mala len problémy a odmietam robiť pokusného králika na ďalšie a ďalšie značky. Keď tu čítam, čo všetko sa vám zhoršilo, až mi zle zostalo. Mám sa na čo tešiť teda ? Dúfam, že budem patriť k tej menšine, ktorá veľké zmeny neregistrovala. Ach jo :(

veronicka2

ja som ju vysadila pre ucinky ktore mi vyvolavala pocas uzivania a to boli plesne. mala som ich kazdy druhy tyzden a trvali 5-7 dni....nebola to slaba plesen ale taka co nechce zazit nikto...fuj...vysadila som a rok a pol som pokracovala v 2 tyzdnovom striedani plesne a normalneho stavu...nikdy viac hak!...brala som ju pol roka a rok a pol som sa davala dokopy...
je to proste humus

Heatherka

ahojte. ja beriem HAK zatial len pol roka kvoli cystam a silnym MS bolestiam. lekar povedal, ze cysty uz nemam, ze dame este tri mesiace HAK . myslite, ze 9 mesiacov je vlea na HAK ? viem, ze co tu citam, ze vam padali vlasy, zhorsila sa plet, ze ste brali HAK niekolko rokov. mne lekar povedal, ze je 9 mesiacov kratka doma, ze taku reakciu by som nemala mat, ze ked ano tak pred vysadenim mam brat nejake vitaminy na vlasy. aj v pribalovom letaku B komplexu forte pise, ze sa ma brat pocas brania HAK. asi na tom nieco bude. cize skuste bratt nieco take, zinok, selen, B vitaminy mozno vam to pomoze... ja chcem hned po vysadeni brat wild yam a dufam, ze je to ovela lepsie prostriedok na cysty ako HAK. Pri HAK mi popraskali dufam, ze pri wild yam sa mi nove neurobia. tak len toto som chcela baby :)