Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

adema

ich: urcie si nedavaj stale nechty nanovo,staci zbrusit zdobenie pripadne prechod kt.ti odrasta a naniest tenku vrstvu modelacneho a nanhospravit zdobenie a nechty su ako nove...

ich

adema-o znamena,ze ked si idem urobit nove nchty nemusim ich cele zbrusovat?som zaciatocnik samouk a vzdy si ich uplne zbrusim a urobim nove.Ako mam na to potom ist a zjednodusit si to.dakujem velmi pekny den

adema

ich: zdobenie je najlepsie davat co najvyssie, aby ked si budes menit zdobenie si nemusela spilovat nechcet az na tip alebo k prirodnemu nechtu. pri trojfazovych geloch to mas takto
1.vrstva je podkladova
2.vrstva je modelovacia
3.vrstva je vacsinou nejaky extra leskly gelik
ja nepouzivam trojfazove sice ale ja davam na spodok make-up ( gel takej prirodzenej farby, nevidno ked odrasta) a nanho davam uz zdobenie a tak modelovaci aby som to zdobenie pekne zaliala. Takze asi pri trojfazovych bud na podkladovu vrstu alebo si dat este jednu tenku vrstvu modelovacieho.Kedsa robi napr.jednofarebna spicka napr s farebnym gelom tak ten sa da dat aj na modelovaci, ale trblietky je lepsie pod modelak. Treba vyskusat , kadzdy si po case osboji svoj postup. je dobre popozerat videa na youtube daj si tam nail art alebo nieco take...

ich

dakujem takze bodka gelu sluzi ako"lepidlo".a chcem sa spytat,ze ked mam 3fazovy gel tak,na ktorej vrstve si to mam ozdobovat?dakujem

adema

ich:no vacsina ozdob sa aplikuje na gel, teda nanesies si tenucku vrstvu geliku tam kde chces dat ozdobu a das to zapiect do lampy....alebo som uz videla pouzivat aj lepidlo, ale myslim ze ten gel je lepsi...napr trblietky na spicku si aplikujes tak ze si naniesies tenku vrstvu gelu na spicku a trblietami bud posypes nechtik alebo ho ponoris do trblietiek.das to zatvrdnut, potom to trochu oprasis a mozes na to naniest dalsiu tenucku vrstvu gelu a dat zapiect aby sa ti potom tie trblietky neroznasali na cely nechcet. alebo sa daju trblietky aj zamiesat do gelu.

ich

ahojte.som zaciatocnik robim si gelove nechty sama doma a chcem sa vas spytat,ze ako si mam dat niake ozdoby pod gel.teda co mam pouzit aby mi to tam drzalo kym to opat zalejem gelom.dakujem za rady

nails

Dievcata nechce sa mi to tu hladat tak vas prosim ak niektora robite nechty na zivnost tak moja otazka je ,ze ci vas ta praca uzivi.Ci uz vo vlastnom salone alebo v prenajme.Myslim uplne bezne vydavky v mesiaci.Premyslam nad tym a chcem sa rozhodnut spravne.Dakujem vopred za vsetky vase odpovede.