Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
mimus221: ziarovky su zle az ked zacnu černať na konci, vtedy ich treba vymenit alebo ked si vsimnes ze ti uz tak rychlo nezaschyna gel ako na zaciatku. ale ziarovny v u.v.lampe maju dlhu zivotnost.aspon tie moje maju 2 roky a vsetko ok a to ju pouzivam skoro kazdy den. to ze jej zatiekol gel je uz tvoja chyba, mozno ked je ten gel redsi netreba davat az taku vrstvu, az modelak husty sa dava hrubsia vrstva,ten nezatecie.
skus si vyskusat ine znacky gelov a uvidis ci tiez budu zle. viem ti poslat vzorky gelov kt.ja pouzivam , keby si mala zaujem napis na mail
mne sa stále tie trblietky aj tak nechcene dostanú aj do modelovacieho gélu. nikdy to neostane len na špičke a uz som skúsala aj dat vrstvu gelu len na spičku apotom modelovat ale aj tak sa to špinilo
kedy zistím ci mám v UV lampe zlé žiarivky?
Ja som sa náhodou ich v nútri dotkla ked som ju prenásala a robila som zákaznícke nechty , vsetko upravila, nezatekalo ku kož. a ona ich po vytvrdení vytiahla celé zaliate ku koži. no horor. myslíte ze je zlá lampa ? alebo gel vymenit?
Ahojte chcem sa vas opytat.. chcem si kupit brusku ale neviem ci to nieje zbytocne,pretoze som pocula ze sa nou da zbrusit len ten hruby prechod a okolie kozicky musim aj tak zbrusit pilnikom.co je na tom pravdy???Dakujem,,,
ahojte,
chcem sa spytat,moje klientky maju radi farebne tipy,objednavam ich,smile linia je velmi pekna,ale mam problem,ze sa nedaju objednat po jednotlivych velkostiach.mate s tym skusenosti?je mozne niekde objednavat aj samostatne velkosti?na internete som sa s tym este nestretla.minaju sa mi hlavne velkosti 3,4,5.mate tiez tento problem?
ako sa mozem zbavit gelovych nechtov???uz ma to nebavi....