Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
mna by zaujmalo ci tu ma niekto skusenosti s nastavcami do brusky - lestiacimi. vylesti do leskla alebo iba vyhladi alebo ako? dakujem
cokoladka jednoznacke nikashop.sk maju najlacnejsie ceny velky vyber a aj kvalitne veci. aukro a podobne blbosti neodporucam. sesternica dostala pokazenu lampu mala problemy pri reklamacii a aj produkty tam boli shitove... a pritom to tam nie je o nejak moc lacnejsie.cize to je moja rada. radsej normalny nechtovy obchod ako nikashop.
ketjaK na farebnych tipoch sa neprebrusuju prechody. nalepis a mas farbnu spicku nic viac netreba. ja zboznujem farebne nechty aj zdobene. je s nimi lahsia praca. aj pri glitroch a pod. aspon netreba nahrubo zdobit lebo to nepresvita cez farebne. davam ich bud ako francuzka alebo podklad pod zdobenie.
a tie trblietky co sa roznasaju sa oprasuju stetcom - vejar. vejarovym stetcom oprasime nevytvrdnute glitre
mozem sa este opytat.....idem si objednat nejaku sadu na robenie nechtov,len mi poradte ci gelove alebo aktylove....co je lahsie ked si to chcem robit sama.....a na akej stranke si mam objednavat a aku znacku alebo co......som zuuuuuuuuuuuuuuufalaaaaaaaaaaaaa..
dakujem
pre 55jaja55
Jaja odporucam kludne sadu z Aukra ja mam velmi dobre skusenosti, geol kvalitny asi som mala stastie vela ludi si stazuje...¨
Ja urcite mozem odporucat
Ahojte dievcata, vedeli by mi skusenejsie nechtarky poradit?
Po prve - ked zdobim spicku nechtu glitrami vzdy sa mi rozmazu do gelu - ako tomu zabranit?
Po druhe - mate skusenosti s farbenymi tipmi a vzorovanymi? Ako brusite prechody?
Dakujem za odpoved dievcata
dakujem za odpovede a ked sa to chcem naucit robit sama tak aku sadu si mamkupit???lebo na gelove potrebujem aj lampu a pocula som ze sa skor lamu,ci nie???
nevie mi tu niekto, prosim, poradit ???chcem si kupit sadu na robenie nechtov a neviem sa rozhodnut ktore su najlepsie.....gelove,živicove,porcelanove a ja neviem ake.prosim ak mate skusenosti poradte mi.