Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

QcmuqQQ: neviem ake gely pouzivate a neviem kolko by si bola ochotna investovat....z tych drahsich je vynikajuci IBD, ten pouzivam ja, 56 gramovy kelimok stoji cca 30 eur, objednavam ho zo zahranicia lebo na Slovensku stoji 99!!! eur teglik...z takych troska lacnejsich je dobry NSI Platinum (mam ciry na predaj ak by si chcela) alebo Lion...kludne napis mail ak by si mala zaujem alebo by si sa chcela daco spytat :)

Lusytta

drobec007: ja mam len taku jednoduchu, napis mail dam ti link, odtialto mi to zmazu :/ ...pravdupovediac nemam pocit ze by mi to nejak urychlilo pracu, sice ulahcilo, ale davam teraz asi viac pozor ako s pilnikom lebo predsa len ma nejake tie otacky a da sa s tym popalit nechet

Lusytta

cokoladkass1: ja mam gelove a akrylove neviem robit, ale zas pri akrylovych nepotrebujes UV lampu...teda zavisi aj od teba kolko si ochotna na zaciatok obetovat...predsa je to len najvacsia polozka pri gelovych nechtoch :/ Kludne mi napis mail, mozem ti podrobnejsie napisat co budes potrebovat na gelove (len v tych sa vyznam :))) a odporucit ti kde to kupit popripade nejake spolahlive videa na nete...mam aj jednu UV lampu na predaj :)

QcmuqQQ

Ahojte babenky. Chcela by som sa spytat ci by ste mi vedeli poradit z gelom na nechty, lebo nemam dobre skusenosti s nimi. Gely co pouzivame v skole niesu vobec dobre stale sa robia bubliny a odpadavaju neviem cim to je a chcela by som vas poprosit o radu lebo fakt uz neviem co mam robit.... prosim poradte mi.... dakujem.

drobec007

ahojteee chcela by som si kúpiť brúsku môžte mi nejakú dobrú odporučiť???uľahčuje Vám prácu pri robení nechtíkov...ďakujem

adema

amina29: nj moja je taka tvrda ako zubna kefka...ja mam takuto -odkaz odstránený- pouzivam ju na odstranenie prachu aj tych trblietiek.

alexa29: truscada, mozem ti poslat aj vzorky na vyskusanie

cokoladkass1: jednoduchsie su gelove
potrebujes k tomu: dezinfekciu,cleaner,pilniky,tipy(umele nechty),lepidlo,gilotinu,u.v.gely,stetec na gel,primer,u.v.lampu,zalezi potom od znacky gelu ze ci budes potrebovat este top gel a taketo veci, ale zaklad som ti napisala.

cokoladkass1

dakujem ofinika
este jedno mi porad gelove alebo akrylove????a ak niektore,tak co vsetko budem na to potrebovat-teda co vsetko si mam objednat........dakujem,dakujem,dakujem

alexa29

Ktorý gel je lepší ENII alebo LION? Alebo poznáte este lepsie značky?
Lebo kazdy básni o Enii,ja ho mám a podla mna nic moc.

3katka3

dobrý deň.nedávno som ukončila kurz nechtový dizajn.robila som nechty pár kamarátkam a stalo sa mi, že gélová špička odpadla.neviete mi pradiť, v čom robím chybu?