Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Lusytta
no tak to ti verim ani ja tomu nechapem oki teraz nemam velmi moc cas ale tak zajtra ti napisem e-mail ..... ze s cim by si mi mmohla poradit ok ak by si mohla... a dik za ochotu :D ..... ahoj a dakujem este razz papa
ahojte aj ja sa chystam kupit si sadu na gelove nechty a skusit to....dufam ze sa tu dozviem dobre rady,ktore mi pomozu..paa
giorgiaa: ja som truscadu skusala, na to ze je strasne riedky sa s nim celkom dobre robilo, nechtiky boli pekne a v obidvoch pripadoch ked som ju skusala nevydrzali nic :( Tot moja skusenost...kludne mozme tie IBD objednat,hlavne ak nas bude viac... ake pouzivas najcastejsie geliky? Cire ci jemne ruzove?
QcmuqQQ: k mojmu mailu sa dostanes tak, ze kliknes na moje meno, malo by sa ti zobrazovat cervenym...tento sice moc nepouzivam, ale ked viem ze mi tam niekto bude pisat tak ho skontrolujem :) ...s tymi gelmi je to tak, ze existuju jednofazove gely - takyto gel teoreticky nepotrebuje ziadny podklad (ale ja vzdy radsej pouzivam niektoru z tekutin, bud bonder alebo primer) a po vytvrdeni je leskly cize uz nepotrebujes davat nanho dalsi lesk...dvojfazove som este nemala, ale predpokladam ze tam bude stavebny gel a leskly gel no a trojfazove to mas tri kelimky - prva faza je podkladovy gel, ten nanesies len v tenkej vrstve, potom druha faza je stavebny, s ktorym modelujes a ten je po zotreti vypotku matny a tretia faza je leskly povrchovy gel...uprimne nechapem pointu trojfazovych gelov :/
alexa-enii ani mne nesedelo. ale vobec a to mam odskusane asi vsetky gely ta truscada ma moc nelaka. to som asi jedine neskusala. ale ak mozem poradit tak ten lion je dobry gel. dost vela znaciek gelov na vyber mas na nikashop.sk
lusytta ja by som nejake ibd zobrala:)
drobec jasne ze ulahcuje pracu a to dost. hlavne pri dorabke:)
alexa29: truscada sa da kludne pouzvat ako jedofazovy, ja pouzivam primer(sluzi na lepsie prilnutie gelu ku prirodnemu nechtu) ja ho urcite stale pouzivam,tie 4,50 € sa oplati za to vyhodit. potom si davam make-up od silcare a potom builder gel od truscady a top gel pouzivam z perfectu. Takze clovek si pouziva co chce.Builder kludne truscadovsky a drzi perfektne. Tie tri znacky kt.predavam som si naschval vybrala, aby som si zakaznicky neodradila niecim nekvalitnym a priliz drahym.
adema: a truscada nie je náhodou 3fázový? také nechcem. Okrem truscady nieco ine?
Je pravda ze pri gelových nechtoch netreba pouzivat primer? lebo moja lektorka co ma ucila necht.dizajn povedala ze je to uplne zbytocne pri gelových.
Lusytta:dakujem , tak mi daj mail.alebo mi napis na moj : sivaivana@gmail.com
Lusytta : dakujem ale mala by som este vela na teba otazok ale neviem aky mas e-mail lebo ja som tu nova a neviem so v tom velmi orientovat... ale s tymi gelami no nieje drahy ten za 30€ hlavne nech je dobry a nech drzi a to sa pouziva iba jeden gel lebo pocula som uz aj o tom ze su jednofazove dvojfazove potom 3v1 a take vies to staci ako jeden gel napr. na 3 vrstvy?