Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
pekny den, baby chcem sa spytat na odmastovanie nechtov. kupila som si sadu na modelaciu gelovych nechtov a robia sa mi bubliny. dlho som chodila na nechty cize ja postup aj vsetko viem. len som podla vsetko co vsade citam urobila chybu tym ze na zaciatku som ich odmastila iba cisticom na gel. mozete mi poradit nejaky odmastovac a dezinfekciu? poprosim ak sa da tak z nikashop.sk lebo tam teraz nakupujem produkty. myslim ze su najlepsi obchod na nechtove veci co okukavam na nete.dakujem za rady
tiffaTw: gel sa da pouzit na spevnenie vlastnych nechtov, ale takisto je potrebne nechty pred nanesenim gelu jemne zdrsnit...neviem kto a ako ti daval dole gelove nechty, mozno pre neodborne odstranenie ich mas take ponicene :/ Aj ked netvrdim ze to nechtom nic nerobi, neverim ze novy nechet co rastie z lozka ma nejaky dovod byt poskodeny alebo menej kvalitny ako tvoje povodne
alex na brusku nemas kurz.ja som bola na kurze gelovych aj akryl. nechtov a s bruskou nas tamnic neucili. sa naucis aj sama. samozrejme opatrnost musi byt :)
No po pravde ja som mala gelove nechty a nikdy viac. Tie moje povodne sa z toho spamatavuj uz 4 mesiac. Inak su krasne, sem tam velmy neprakticke ale to je vec nazoru. Inak by ma zaujimalo ci gel samotny mozem pouzit na spevnenie svojich nechtov...
Lusytta: ten IBD gel je len builder, alebo to mozno pouzivat aj ako podkladovú vrstvu? a treba aj finish gel na to alebo je to dost leskle? a je velmi riedky? lebo ja mam radsej stredne husty.keby vyhovoval mojim podmienkam tak by som mala záujem o neho aj ja.
Giorgia: nad brúskou som aj ja rozmýslala, a je to bezpečné ked neviem s tým robit? lebo mne hovorili ze na to potrebujem aj kurz aby som niekomu neprepilovala nechty
ahojte kočky,potrebovala by som poradiť.dala som si urobiť gelove nechty a hned na druhy den som prisla nato,že skoro na každom prste sa mi gel oddeluje od typu.stretli ste sa už s niečím takým?neviete čo to može sposobovať?ďakujem