Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

aďka :)

Ahojte chcem si dať spraviť gélové nechty ale moje vlastné sú malé a tak neviem či by to vyzeralo dobre..vedel by mi niekto poradiť čo sa s tým dá robiť? Vždy som chcela mať pekné dlhe nechty s francúzskou manikúrou len neviem či by to bolo pekné...za radu ďakujem

ivuska005

Dobrý den,prosím o radu..! Snažím se dělat gelové nechty a po 2 dnech se mi od konečku nechtů začínají odlepovat...!A kdyz je vyndam z Uv lampy tak je mám lepivé ale pod tím jsou uz pevné nevíte co stím? prosím poradte. Děkuji IvuskaLudvikova@seznam.cz

oli

Ahojte ja nie som z Ba, ale mozete mi dat blizsie info kde najdem predajnu nechtoveho dizajnu?Moze to byt aj mimo Ba.dik

ida

ahoj katarinazilina, ja si myslim, že to že si sa rozhodla pre akrylove je fakt super.Ja ich mam tiež už asi pol roka a som velmi spokojna absolutne nemam s nimi žiadny problem a som na ne hrozne pysna a zvlast ked vidim ako mi moje pod nimi krasne odrastaju.Tak si ich uživaj aj mne to riadne zdvihlo sebavedomie lebo som nikdy pred tym take krasne, dlhe a hlavne stale upravene nikdy nemala. Prajem pekny den

katarinazilina

Ahojte ja sa vytesujem, mam teraz nove akrylove, su super, nedala som si na zaciatok dlhe, ale len take akurat, francuzska manikura a trbliekty, krasa :) take by som svoje nevypestovala. dala som za ne 750 a dolievka bude za 300 kazde 3-4 tyzdne, uvidim ako budu rast :) este co sa tyka vapnika - odporucam melasu a na nechty cokolvek zo zelatiny (cukriky, alebo aspik, alebo ja si doma robim zelatinu naslano so zeleninou a syrom)

janka

evicka
Ahoj Evi, ja mám gélové nechty už viac ako 6 rokov a som s nimi nadmieru spokojná, tiež ich nemám dlhé, len také akurát a s francúzskou , ako ty vravíš. Mne sa vlastné veľmi štiepali a nedokázala som si ich vypestovať pekné, tak som sa odhodlala na gélače. Ja chodím jednej holke, a tá za nové bere 700,- a za obnovanie 400,-. Chodím raz mesačne, ale mohla by som aj raž za 6 až 7 týždňov, lebo mi príliš rýchlo svoje nerastú. A vôbec sa mi pod gélovými nechtami vlastné neničia.