Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

lede

ja by som si gélové nechty nedala za nič na svete, včetky baby na celom svete ich majú rovnaké, je to strašný gýč :(

3gabika2

modeláž gélových nechtov BA, najlepšie Vrakuňa, Dolné Hony. V prípade záujmu pošle cenník. kontakt gabikajonasova@gmail.com

janka

Sorry omyl
Pre alex1
ja mám gélové nechty a aj perem, umývam, žehlím, mám záhradku a všetko drží :D spočiatku padali, ale vymenila som holku, čo mi ich robí a som nadmieru spokojná, treba len vyskúšať

alex1

poradte mi prosim strasne sa mi pacia gelove nechty ale neviem ako sa one starat neviem ci vydrzia pri domacich pracach ako je umyvanie riadu dlasky a podobne poradte co stoja nove a co dotlnenie .dakujem

lucka

ahojte poradte kde robím chybu keď robím gélové nechty tak sa stáva že sa odlupujú alebo zlomia aj keď ich robím presne podľa postupu a po čase zažltnú som už zúfalá.ďakujem ZbinovaLucia@azet.sk

ivča

Ahojte...viete mi poradiť, ked robím francúzske špičky s gélom,tak najskôr nanášam na tip ten biely a až potom modelovací gél, no zároven sa mi rozťahuje aj ten biely, akoby dobre neztvrdol v UV lampe, aj ked nechty nechávam dosť dlho v UV lampe.Gély sa mi na nechte potom miešajú a nedá sa mi urobiť farncúzska!

3gabika2

ahojte,chcem sa spytat čo robim zle, pri gelovani nechtov dodrziavam klasický postup a používam aj Primer, no na okrajoch nechtov pri kozicke sa gel odlupuje, čo robim zle? dakujem za rady, prípadne ma kontaktujte na gabikajonasova@gmail.com

janka

AĎKA :)
Ahoj, ja mám tiež svoje nechty veľmi krátke, maličké nechtové lôžko, ale to neznamená, že preto nemôžeme mať pekné a upravené nechty. Tiež nosím francúzsku a vravím ti, vyzerá to veľmi dobre. Určite krajšie ako s maličkými o ničom nechtami, tak neváhaj, za vyskúšanie nič nedáš. :DD