Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
PRE FLEU1.DAKUJEM ZE SI MI POSKYTLA STRANKU,ALE JA SOM SA DO "potreby pre nechtovy design" NEDOSTALA,LEBO TAM BOLO TREBA HESLO...A CO SA TYKA TOHO PODROBNEHO ROZPISU,AKO SA ROBIA GELOVE NECHTY,MOHLA BY SOM TA POPROSIT,KEBY SI MI NAPISALA MAIL(neffy@zmail.sk)?PRIPADNE BY SI MI MOHLA NAPISAT TVOJE TC A JA SA TI OZVEM.
Marsika ak chces investovat do seba 2tis tak si daj spravit nechty nejakej nechtarke, pretoze ak chces dat takuto sumu na material, tak si mozes len uskodit a znicit nechty, a to nie je sranda... Taky zakl balik na modelaz nechtov je min v hodnote 5tis a to len lampa, stetce, gel, pilniky atd.
Radšej nevymyslaj s Tescom, lebo tu je potrebna kvalita!!! To ti povie kazda nechtarka
Z tesca si nekupuj, moja sesternica sa nechala oklamať cenou, a kúpila si to, ale tá lampa je slabá, nevytvrdne jej to poriadne a preto jej stále odpadajú. Keď už tak profesionálne, keď máš do toho investovať, ale to bude drahšie. Moja nechtárka má len lampu za nejakých 15.000,- čo spomínala, ale neviem kde to zohnala. Poskúšaj pohladať po nete, jedine keď pôjdem na budúce, môžem ti to zistiť :D
Dobry den dievcata
Neda mi nereagovat na tu napisane prispevky.Ano gelove nechty maju svoje vyhody ,hlavne ak si niekto obhryza nechty,alebo sa mu lamu ,ale taktiez sluzia aj na ochranu proti zaderom,lamavosti a hlavne preco si to davame robit je ich esteticky vzhlad.V dnesnej dobe ale aj dobe predtym si kazdy hned vsimol ruky cloveka a aj tie nieco o nom nasvedcuju .Ja nosim gelove nechty 2 roky neviem si bez nich predstavit zivot a taktiez ich sama robim .Tie ceny o ktorych ste tu pisali je to take divne viete si predstavit dobre urobenu pracu za 300 sk????Ja nie pretoze gelove nechty maju byt tenke.Ja robievam gelove nechty za 450 sk a umele 900 sk ....Ak mate zaujem tak volajte na tel.0905 429207 Som z Ruzomberka