Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
AHOJTE BABENY:)VIE MI NIEKTORA Z VAS OPISAT POSTUP VYROBY GELOVYCH NECHTOV?MAM O TO VELKY ZAUJEM,PRETOZE SA IM CHCEM VENOVAT.A NEVIETE NAHODOU,KDE NA NETE ALEBO V KTOREJ PREDAJNI SA OPLATI KUPIT MATERIAL ZA DOBRE CENY?DAKUJEM ZA RADU:)
CAU DIDI.
NIEVIEM CI TI PRISIEL MAIL SOM Z VIGLASA A PRACUJEM VO ZVOLENE .Prosim daj vediet aj cenu.miroslavarybova@zoznam.sk
dakujem ALEX
AHOJTE BABY.
NEVIETE MI NIEKTO PORADIT KTO MI SPRAVI GELOVE ALEBO AKRYLOVE NECHTY VO ZVOLENE ZA DOBRU CENU.ZA RADU VOPRED DAKUJEM.
ja ich mám už dva roky a som s nimi veľmi spokojná, mám ich dosť dlhé a pri ničom mi nevadia, treba si len zvyknúť, prvé stoja okolo 800 a dorobenie okolo 500.
Lede,
lenže keby nemám gélové nechty, tak mi rapídne klesne sebavedomie. Do vienka som dostala veľmi slabučké, široké a krátke nechty. Nikdy mi nevyrastú svoje, keby som akokoľvek chcela. Možno to má každý, ale aspoň sa nehanbím v spoločnosti podať niekomu ruku, ukázať od manžela nový prsteň, napiť sa z pohára alebo pri zívaní si dať ruku pred ústa. Zažila som si s tým svoje, a už viac nechcem. A môžem si ich dať vytvarovať ako ja chcem, okrúhle, hranaté, špicaté, fantázii sa medze nekladú. :D