Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

neffy

AHOJTE BABENY:)VIE MI NIEKTORA Z VAS OPISAT POSTUP VYROBY GELOVYCH NECHTOV?MAM O TO VELKY ZAUJEM,PRETOZE SA IM CHCEM VENOVAT.A NEVIETE NAHODOU,KDE NA NETE ALEBO V KTOREJ PREDAJNI SA OPLATI KUPIT MATERIAL ZA DOBRE CENY?DAKUJEM ZA RADU:)

alex1

CAU DIDI.

NIEVIEM CI TI PRISIEL MAIL SOM Z VIGLASA A PRACUJEM VO ZVOLENE .Prosim daj vediet aj cenu.miroslavarybova@zoznam.sk
dakujem ALEX

cowboyka

čaute, chcem si dať spraviť gelové nehty,viete mi poradiť kde najlepšie,v Ružinove,Dolné hony a okolie.díky

alex1

AHOJTE BABY.
NEVIETE MI NIEKTO PORADIT KTO MI SPRAVI GELOVE ALEBO AKRYLOVE NECHTY VO ZVOLENE ZA DOBRU CENU.ZA RADU VOPRED DAKUJEM.

božena

Ahojte, vie mi niekto poradiť, rsp. ponúknuť"výbavu-materiál"na prácu s gelovými nechtami?Prosím uviesť aj cenu. A prosim ešte info-co si môžem všetko nakúpiť za príspevok z fondu na podnikanie?Zohladnuje sa do toho aj nakup materialu?Ďakujem Božena..bodkaj@post.sk

3gabika2

lede a vieš prečo ich majú všetky baby? pretože je to pekné a veľmi ženské. prečo by sme si nepomohli keď nám príroda nenadelila???

inka25

ja ich mám už dva roky a som s nimi veľmi spokojná, mám ich dosť dlhé a pri ničom mi nevadia, treba si len zvyknúť, prvé stoja okolo 800 a dorobenie okolo 500.

janka

Lede,

lenže keby nemám gélové nechty, tak mi rapídne klesne sebavedomie. Do vienka som dostala veľmi slabučké, široké a krátke nechty. Nikdy mi nevyrastú svoje, keby som akokoľvek chcela. Možno to má každý, ale aspoň sa nehanbím v spoločnosti podať niekomu ruku, ukázať od manžela nový prsteň, napiť sa z pohára alebo pri zívaní si dať ruku pred ústa. Zažila som si s tým svoje, a už viac nechcem. A môžem si ich dať vytvarovať ako ja chcem, okrúhle, hranaté, špicaté, fantázii sa medze nekladú. :D