Gélové nechty - výhody a nedostatky

jancecka

Ahojte holky,
chcem sa vám trošku pochváliť, včera som bola na dopĺňanie mojich gélových nechtíkov, s ktorými som veľmi spokojná, a dala som si spraviť francúzsku, zabudovanú, ale čiernu a tak sa mi to páči, že sa vám musím pochváliť, strašne dlho som po tom túžila, ale moja nechtárka nemala čierny gél :D a zohnala ho kôli mne, no nie je zlatá? :D
Tešte sa so mnou

monika.durikova

flea1

prosim ta tam to chce nejake heslo odomna ked sa chcem prihlasit na tu stranku na veci k nechtom..ja si ich robim sama ale tiez nakupujem v tashi v ba a je to drahe a neodchodtne baby najradsej by som si vsetko objednala z internetu..dakujem

3gabika2

Ahoj lula nail, ja som bola raz kamoške robiť v Tasha modelku na gel. nechty a postup a prístup bol presne taký, ako opisuješ! Totalna katastrofa a prachy vo vzduchu. Ja momentalne tiež začinam robit gelove nechty, kurz som si robila mimo BA, až v Ke, bolo to lepšie, ženska sa venovala len mne a všetko mi vždy vysvetlila, stalo ma to 4tis a mam certifikat! Aj ked presne ako hovoris, začiatok je tazky... Niekedy by som aj poradit potrebovala, no kedze som sa prestahovala do BA, tak tu skoro nikoho nemam a je ťažké žačínat tu s niekym. Veľmi ti držím palce pri otvaraní Tvojho štúdia, nech to splní všetky Tvoje predstavy a očakávania.

lula nail

robim nechty uz vyse 2rokov.Spravila som si kurz v Tasha Beauty Academy a bola som velmi sklamana!!vysolila som za to 12.000 plus na žitie na 2tyzdne v ba.Nemalo to tam uroven.Rano prisli skolitelky ukazali nam co a jak a potom sa aj na niekolko hodin odkapali niekam prec.A my sme sa tam mohli trapit.Pouzivali sme uz pouzite pripravky,gely..z niektorych tam mali len pojdenom a tak sme si ho museli medzi sebou poziciavat.Za tolko penazi som cakala ovela viac :(Po skonceni nam mali dat karticku s ktorou si mozme v ich predajni uplatnovat zlavu no dodnes som ju od nich nedostala..Mnoho som sa naucila SAMA,skusanim,treningom,a 4mesacnou pracou v jednom necht.studiu v tt.Tam to tiez nebolo prave ruzové :(Zaciatky nie su lahke,netreba sa sak vzdavat.O niekolko dni si otvaram svoje vlastné studio v Trnave.neuveritelne sa tesíííím.Je s tym sice dost prace ale ked si predstavim ako to uz je hotove juuuuj : )

janus912

Ahojte.Robim gelove nechty a potrebujem poradit.Neviete prečo sa niekedy odlepia typy?po par dnoch ako ich spravím?Prosím potrebujem poradit.Ďakujem

belazi

Ahoj nechty robím asi 2 mesiace ale neni problém ak by si chcela nejaký prášok, lak, francúzsku...
Nové stoja 650,- a dorábka 400,-Sk.
Lucia

kajsdfoajg

Belazi,
ahoj, ako dlho uz robis nechty? Este som nemala nikdy umele nechty, tak by som chcela vedet, ci vies robit rozne variacie. Nejaky prasok farebny na konce a tak? Alebo len francuzku? Prve stoja 650,- a dorabka?