Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

3gabika2

ahojte, neviete mi poradit kde v Ba kupim ozdobne nalepky na nechty rôznych značiek, napr. LV, Gucci atd. Dakujem

nikkin

prvy krat na 2 minuty, druhy tiez na 2 a treti na 4.to mam z inernetu.moja nechticka davala dvakrat po minute a raz na 3.skusala som hadam vsetko..problem vsak je ze to skusam na sebe a moje nechty uz niesu bohvieco...aj teraz som skusala klasika French manikuru a nie trblietka a este horsie..

nikkin

ahoj, gelove nechty si davam robit uz asi tristvre roka a som s nimi nadmieru spokojna tak som ich zacala robit i ja:)
mam kupenu lampu, gely, stetce, cistice, postup...proste vsetko ale potrebovala by som predsalen s niecim poradit.nanesiem prvu vrstvu gelu, dam vytvrdit do lampy.nanesiem french gel a dam ho znovu vytvrdit.stale nechty jemne lepkaju.ked nanesiem tretiu vrstvu na necht a dam ho do lampy, je krasny leskly ale stale lepka, a ked ho utriem cisticom na gel, kvoli zbytkom tak sa mi da dole cely! nedavam hrubu vrstvu, pozivam i primer a tak..ale stale nic..co mam s tym robit?v com moze byt asi chyba?? SURNE

zuzula 501

ivuska nechty musia byt lepkave aby sa vrstvy spojili. nakobniec nich maš očistit odmastovačom. no a to odchlipovanie to je rozne, ale najčastejsie zle odmastene nechty.

batka

nechticka...
tak treba udrziavat jednu dlzku geloveho nechtu...
moje zakaznicky tiez mali problem..no teraz uz nie...
je to fakt sila zvyku...

nechticka

3gabika2: ja som v dlhsich nechtoch nemotorna. Je to uz sila zvyku, ze mam stale kratke nechty. V tomto ja vidim problem - aj ked si necham narast trosku svoje nechty, tak mi to prekaza pri aplikacii sosoviek :((

3gabika2

môžem sa spýtať prečo kvôli šošovkám? mám klientky ktoré nosia šošovky a nikdy im to problém nerobilo, je to len o zvyku, treba začať kratšími nechtíkmi a postupne si zvykneš

nechticka

Gélové nechty sú krásne. Len škoda, že ja si ich nemôžem dovoliť, a to kvoli kontaktným šošovkám :(