Gélové nechty - výhody a nedostatky

alenka

ahojte vedel by mi niekto poradit, ze preco sa mi po case zacne po okraji niektorých nechtikov gel akokeby odlepovat resp.oddelovat od prirodzeneho nechtu? dakujem

inka69

ahoj lamamba,
gel by ti mal dobre drzat ked pred jeho nanesenim nechtik dobre odmastis a dobre "opracujes" t.z. jemnunko prebehnut pilnikom, aby nebol leskly, ale netlacit, aby si ho neprepilila

labamba

Dobrý den potrebovala by so súrne poradiť,Viem mi niekto napísať postup robenia gélových nechtov.Mám všetko kúpené robila som si ich a na druhý den sa mi začal gél odlupovať po krajoch a tvorili sa bublinky čím to môže byť.Chcem si ich robiť len tak pre seba nad kurzom zatial neuvažujem prosím poradte mi.Budem vám velmi vdačná

božena

Ahojte, vedel by niekto prosím ako sa píše podnikateľský plán? Ak ano mohli by ste mi zaslať vzor,alebo ako ste to písali same?(gelove nechty, manikura-sucha mokra, zdobenie)

inngridka

Ahojte baby, nemohol by mi niekto pomoct? chcem si zacat robit nechtiky doma, a rozmyslam nad znackou gelu LION, pouziva ho niekto? chcem vediet ci je dobry

belazu

Štúdio BELAZI
Žitavská 2, 821 07 Bratislava – Vrakuňa
belazi@pobox.sk

Ponúka:

Kaderníctvo

Predlžovanie vlasov - keratínom
- CLIP IN
- PU EXTENSION SKIN
Predaj kozmetiky a potrieb na predĺžené vlasy
Možnosť zakúpenia aj samostatných vlasov bez predĺženia
(info na t.č.: 0902/ 465 238)

Modeláž gélových nechtov len za 650,-Sk
Manikúra (mokrá,suchá)
(info na t.č.: 0910/ 519 800)

Solárium zn. Ergoline – horizontálne
- vertikálne

sasha

ahoj nikkin, akože dá dolu celý to nechápem ved ked máš podklad vypálený ako ti to môže zliesť? nezotrieš iba vrchnu vrstvu? iba ak by si mala slabu lampu. aku máš, jedno-žiarivkovú alebo viac...