Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
baby, nepatrí to sem,ale prosím podporte kamošku v jednej súťaži
www.sonyfootball.eu hlasujte prosím za prvé video, Barborka, dakujem
Ahoj batka prosim ťa a chodiš robiť aj domov nechty alebo treba prisť za tebou
ahojte chcela by som si urobiť kurz na gélové nechty..neviete mi poradiť kolko to stojí?a kde ho robia v okolí zvolena?
belazi, kolko vopred sa musim objednat? Ja totiz nikdy neviem kedy budem mat cas. Staci aj v ten isty den? najde sa nieco volne?
Ahojte...ak číta nejaká pani/slečna, ktorá robí umelé nechty, alebo by chcela začať, oplatí sa Ti kliknúť na www.perfectnails.sk, sú tam výborné ceny!
aHOJTE... neviem preco ma pochytili tie gelove nechty, strasne sa mi to paaci... a chcem si ich dat... mam vsak otazku... musim ich mat velke tie nechty??? ako sa to robi? ako dlho... a tiez... Kto robi v KE gelove nechty... Prosim prosim, piste na email ewka.ginngi@gmail.com dakujem vam moc...
awojte, viem teda ze gelove nechty su nadherne, chcem si ich dat tiez spravit, len ma zaujima opak - a to, co ak ich po case uz nebudem chciet, ze mi budu vadit a pod. preto by som sa rada opytala ako sa daju odstranit, ci je s tym nejaky problem a pod...teda setko o odstranovani gel.nechtov...dakujem moc pekne... :)