Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

kristy

Ja mám gelové nechty už rok som snimi veľmi spokojná. Moja manikérka je profesionálka vždy mi nane niečo pekné namaľuje všetci chvália jéj prácu je naozaj super. Vôbec neľutujem že som si gelov nechty dala moje nechty sú stále pekne upravené nič si snimi počas mesiaca nerobím chodím na doplňovačku každé štyri týždne. Gelové nechty som mala už aj predtým je pravda že ak si ich dáte po určitom čase dole vaše nechty sú jemné a veľmi ľahko sa štiepia či zlomia ale ako už písala mirka 23 dnes už existujú rôzne spevňujúce a výživné laky a nechty sa vám za veľmi krátky čas znovu spevnia. Baby ktoré váhajú či si dať urobiť gelové nechty alebo nie neváhajte je to super vec a ak nebudete s nechtami spokojné skúste inú manikérku pretože od nej veľa záleží.
Ak by som si mala dať ja znova gelové nechty bez váhania to urobím zase.

mirka 23

Santuška, gélové nechty sú veľmi dobrá vec, ja som ich mala rok a bola som spokojná. Mesiac si nemusíš do nechtov šáhnuť (pilníkovať, lakovať...) a máš ich vždy upravené. Ale ide aj o to, akú prácu robíš, lebo niekedy môžu aj vadiť.
Čo sa týka poškodenia nechtov, záleží aj na tom, aké máš teraz nechty - slabé, alebo silnejšie. Ja mám také slabšie, štiepia sa mi. Ale vlastne ak dáš dole gélový necht, tak je tvoj necht slabší od gélu a ešte k tomu je obrúsený, takže je mäkší. Ale to vždy odrastie a ten ďalší necht máš zdravý. Čiže nové nechty ti už rastú silné. Ja si dávam kalciový lak na spevnenie nechtov. V každom prípade, gélové nechty odporúčam, po krátkej pauze ktorú teraz mám si ich dám zase.

No a ešte si daj poriadne záležať na výbere manikérky, lebo to je veľmi dôležité. Aby ti urobila kvalitne nechty, aby vydržali aspoň mesiac bez odlamania. Ak vie manikérka pekne zdobiť nechty (lakmi s tenkým štetcom a nedá ti len trblietavý prášok na konce nechtov), tak je pravdepodobné, že je skúsená a vie to robiť kvalitne.

santuška

zajtra si idem dat spravit gelove nechty... ale premyslam ci si ich mam dat naozaj urobit co ked si ich dam dole a budem mat problemi s mojimi prirodzenymi