Gélové nechty - výhody a nedostatky

janac13

vsetova dík za rady... prosím Ťa, kde nakupuješ Harmony nail? Zatiaľ som našla iba v nika-shop...mám tiež problémy s odchlipmi. Ktorý stavebný gel používaš...? ďakujem!

vsetova

od harmony pouzijem ph bond -7,45 a potom harmony pro bond -primer 14,50 su az 15ml cize vydrzia dlho...a tiez od harmony stavebny gel-je strasne pevny a nehet sa nezlomi. a mozem ti povedat uplne sa mi prestalo stavat ze ked mi prisli na dorabku tak mali nieco po bokoch odchlipene. pekne mi drzia nechty. co mi stoji za to.. radsej kupujem najlacnejsi top gel a cistice gelov a ostatne veci kupujem lacne ale toto uz u mna nesmie chybat. fakt sa to oplati. ale to iba moj nazor. samozrejme kolko ludi tolko...

vsetova

madalahdam- na cistenie stetcov pouzivaj cistice stetcov. klasicky cisic gelu alebo cim to chces umyvat ti ho nevycisti tak dobre a nevydenzifikuje...hovori sa ze gely sa nemaju kombinovat ale ja to roky mixujem "len taky fukot:)" a nemam absolutne ziadny problem... davam kvalitny drahsi primer, lacnejsi podkladovy gel, zase kvalitny a drahsi stavebny gel, a top tiez lacny.. cenu si takto vykomenzujem a nestane sa mi ze mam reklamaciu. nechty sa nelamu, bubliny sa nerobia atd...
ak ja mozem poradit gely tak Harmony, a z lacnejsich platinum on je tusim od NSI ale je v podstate lacnejsi na velkost balenia.
a nechty sa nedezinfikuju klasickym cisticom vypotkov. to je len obycajny odmastovac ako jar. ale dezinfekciu v sebe nema. cize sa ma pouzivat zvlast dezinfekcia.

madalahdan

.. a ešte ma zaujíma...na začiatku nechty dezinfikujete tiež čističom? Alebo nejakým špeci dezinfekčným prípravkom? Viem, že také sú, no chcem vedieť, či sa dá nahradiť čističom na nechty...ešte raz vďaka...veľa som sa na tomto fóre naučila :-))))

madalahdan

Ahoje kočky, rada by som sa opýtala...už som zopárkrát robila nechty sebe a aj v rodine, no stále sa "učím", tak by ma zaujímalo... a môžu sa kombinovať napr. gély Silcare a čističe od Enii? Prípadne aj Primer inej značky? A ešte sa chcem opýtať...na čistenie štetcov použivate bežný čistič alebo ten, ktorý je určený priamo na štetce? Ďakujem za odpoveď...

adema

mdjs: vacsinou huste geliky zvyknut stipat v lampe, je to normalny jav a hlavne pokial mas trochu znicene nechty tak to pocitujes ovela viac ako keby boli nechty ok. pokial zacne stipat, vyber z lapmy, zatlac vankusikom o stol a ked prestane stipat vrat do lampy.
je vela znaciek na trhu, cize tazko poradit. medzi kvalitne zname znacky na trhu patria:IBD,NSI,Truscada,Astonishing,harmony,Silcare,Kodi..je toho vela, len neobjednavaj gely ktore stoja 15ml/5 € a nekupuj gely v cinaku :D

adema

katiiik:
1.metoda: naniest tenucku vestvu gelu tam kde chces mat glitrovu spicku, ponorit necht do trblietok,oklepat,dat do lampy,a zaliat gelom.
2.metoda:namiesat si do malej misky trosku gelu(najlepsie nejaky riedky)a trblietky,zmiesat a nanasat ako gel
3.metoda:nabrat gel na stetec ten potom ponorit do trblietok a nanasat na necht.toto neodporucam je z toho dost bordel
vyskusaj a najdi si svoju metodu

adema

ANASTAZIA: ano gelove a akrylove nechty su vhodne na taketo nechty. 90% zien sa nechty lamu,stiepia cize si nevedia vypestovat svoje pekne nechty, tak to riesia gelovymi...