Gélové nechty - výhody a nedostatky

lesslie

ahojte, velmi by som chcela formy na dual nail system, poradte mi prosim kde by som ich zohnala a nemyslim tie, na ktorych sa formuje necht, ale tie co sa podobaju na obycajne typy ale nie su to obycajne typy.Dakujem

dsf

laila:nie je to až také zložité ale určite si daj spraviť nové nechty a chod aspon na jedno doplnovanie.niečo si naštu duj no a ked si šikovná a trpezlivá určite ti to pôjde

laila

dakujem vam za rady, hlavne Lussytte.bohuzial sa asi nestretneme, kedze som z opacneho konca SR, z ba..ale aj tak dakujem.ja rozmyslam ze by som si to dala spravit nekedy pred letom nejakou kozmetickou, ale potom by som si to chcela vediet spravit aj sama, pretoze by som mozno nemala cas chodit kazdy mesiac ku kozmeticke, a tiez by som asi nechcela davat na to pravidelne peniaze. viem, ze aj domaca praca musi byt financne narocna, ale mna celkom bavi robit si nechty takze by som velmi tuzila to vediet. myslite ze to je velmi narocne?potrebujem na to nejaku specialu prax alebo mi staci ked sa pozriem ako sa to robi a potom to skusim aspon doplnit sama?.dakujem este raz :))

janina222

Ja ti poradim ináč.Dala som si urobiť gelové francuzku manikuru.otestovala som ich poriadne Vianoce ,pečenie riadenie vyzeraju ako prirodzené doplnali mi ich po 5 týždňoch lebo ja som si to tam kde to odrastalo pekne zpílnikovala som veľmi spokojná ked mi dorastu moje vlastné budem ich mat len pogelované raz za 5 týždnov ma 350sk nezabije a je to dobrý relax Papa

kikina

no určite nedrži gel. takze bud nemas primer, alebo odmastený necht. napis aky mas gel a ako to robis. možno vynechavas nejaký krok.

bubozd

KTO MI POMOZE ROBIM DOMA LEN NECHTY TAK RODINE ALE PRECO MI VYDRZIA TAK DVA DNI NECH S GELOM SA MI JAK CELY ODLUPNE NIE ODLAME LEN ODLUPNE PROSIM A AKE GELY SU NAJLEPSIE

zuzula 5

ak do toho môzem vstupit tak rozdiel medzi acrylom a gelom- iny material iný postup a hlavne cena. acryl je lacnejši, na doma potrebujes ovela menej produktov a pomôcok. ale na acryl potrebujes naozaj velku velku šikovnost- jednak je to silan kyselina takze sa ma v žiadnom pripade ako začiatočnik by som to neskušala. na gel potrebujes lampu- ta niečo stoji inak sa s nim pracuje lahsie. a rozdiel vo vzhlade- ak to robi jedna manikerka nesmie byt ziaden.