Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

kikina

baby hladam nechtarku z prešova a okolia ktora by zobrala manikuru na hlavnej ulici do najmu. ak o niekom viete osvite sa. katya@post.sk

zabka527

ahojte.robite si tu niektora sama gelove nechty?potrebovala by som poradit ako na to.ak by ste boli take dobre poslali by ste mi tip ako spravne na to?potrebovala by som to od:a po z.kurz je prilis drahy a viete ako to je z materskej.sadu som dostala na vianoce a este som si ich nerobila.mozte pisat na kubenova@azet.sk.DAKUJEM

adema

Ahojte baby, na vianoce som si objednala celu sadu na gelove nechty.Zacala som robit kamoskam a tak ale slabo drzia, asi to bude kvoli zlemu gelu, vyskusala som expa gel a je super len dost husty a robia sa mi hrbolceky ale aspon riadne drzi. nepouzivam primer je to velmi zle?no hlavne co som sa chcela spytat na nejaky kurz alebo ochotnu manikerku z KOŠÍC ktora by mi poukazovala nejake veci som ochotna aj za to zaplatit, lebo chcem robit kvalitne nechty, velmi sa mi pacia.Dakujem za odpoved

labamba13

Ahoj baby prosím poradte.
Robím si gélové nechty zhruba rok všetko je v poriadku. Robila som nechty aj kamarátke len gél sa jej začal asi po dvoch týždňoch odlupovať mne sa to nikdy nestalo, nechty mi vydržia aj 5 - 6 týždnov. Čítala som že primer by mal pomocť aby ten gél lepšie prilnul k nechtu tak som ho objednala vyzerá to ako taký malý lak. Len by som potrebovala poradiť ako ho mám používať. Velmi ma to mrzí že jej to nedrží hlavne keď vidí že moje sú stále pekné. Prosím pomožte. Na mail labamba13@azet.sk.Ďakujem za všetky rady.

Lusytta

Lalila: ja som ich kupila cez ebay, neviem uz kolko stali :o( ja predavam sadu 10 kusov v 10 velkostiach za 4 eura vratane postovneho

Lusytta

lesslie:no, ja zatial robim len gelovky a acrylky som skusala len na tipoch...ale islo to...teraz cakam na novy acryl, lebo doma mam len nejaky cinsky a to sa bojim pouzit na zive nechty a potom este musim najst nejakeho pokusneho kralika na kom to vyskusam :o)

Lusytta

lesslie:napis mi na email (klikni na moj nick, zobrazi sa ti moja adresa) tvoju adresu a ja ti napisem cislo uctu...moze byt?