Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Lusytta a kde by som ti mohla dat adresu, ze by si mi to poslala a ako by som ti zaplatila?beriem hned, strasne by som to chcela skusit...ozaj dari sa ti s tym robit nechty?
ahojte baby, strasne by som chcela tipy na dual forms, len netusim kde ich zohnat...poradte, dik
Ahojte..ja by som sa len chcela spytat par veci, pretoze by som chcela zacat robit nechty..ale tak sama sebe..nie sluzby..ale isto by ma to vyslo menej jak si to davaj kazdy mesiac robit za liter pomaly..nieze by som bola lakoma ale proste na to nemam..a co som ich mala asi 4x tak eln raz boli urobene fakt porande:(..ale tak zopar rad co je dobre, co je zle..a tak nenajde sa niekto??...lucka1909@azet.sk..dakujeeem:)
Lusytta,dakujem ti za odpoved,no nie som z Košíc,škoda.
biba: bolo by to treba vidiet pre posudenie...pravdou ale je, ze gelove nechty su hrubsie ako prirodne, ja ked a nahodou dostanem k tomu, ze vidim "hole" svoje prirodzene nechty, tak sa nestacim cudovat, to je jak papier! ale je tiez pravda, ze gelove nechty nemusia byt take guce na koncoch prstov, da sa to urobit aj celkom prirodzene...no ale tiez je pravda, ze nejaky material tam musis mat, ja som pri poslednych pokusoch urobit "prirodzene" nechty dosiahla len tolko, ze praskol tip (ten umely nechet na konci), pretoze na nom bolo malo gelu, bol tenky a tym padom krehky :o( Odkial si? keby z Kosic, tak sa ti na to mozem kuknut, pripadne stencit...zdarma :o)
Dnes som si dala gel.nechty,to som nevedela,že od polovice mi nalepila umelý necht a potom vrstvi gélu,posobí to dost hrubo,možno je to normálne neviem,len by som chcela vediet,ked umelý necht časom odrastie,bude čisto geloví,tiež bude vyzerat hrubo???dakujem vám
Edyta niide mi o to ,abysom zmenila nechtárku len som chcela vediet či sa to dá opravit,myslím že ona by nemala problém,len som sa bala či sa nezhodím