ahojte..hladam niekoho kto by sa ku mne pridal...zacinam tento pondelok a do Vianoc by som chcela schudnut 6kg..za posledne mesiace som dost pribrala a potom som sa snazila schudnut,ale nikdy sa mi to nepodarilo..tak mi mozno pomoze ked sa budeme tu na fore podporovat:)
Do Vianoc
ahojte baby..ako sa vam zatial dari?ja som zatial spokojna az na ten pondelok..nestravujem sa sice uplne ako by som chcela,ale verim,ze pomaly zhodim vsetky kila,ktore chcem:)
Jooojopka
sladka zase jem ale v trocha inej forme...skor sladky obed alebo nejaky kolac odma upeceny ked viem co si doneho davam a tak....a nastastie u nas doma kym si nekupim v obchode sladke moc nevydolujem...tak dufam ze nejaky amok ma nepopadne :D
A ja cvicievam asi 4-5krat do tyzdna po hodinke..snazim sa..len som teraz chora :( tak mi to aj chyba :D
slonik123
Ajoooj. Mno kazda cvicievame podla svojich moznosti. ... Skor to napisem asik takto: kazdy je na tom s nadvahou a celko vahou na tom inak. Takze, urcite sa da cvicit minimalne 3x do tyzdna. Ale ak sa neda... co velmi neverim - aj hodinovy tanec doma pri Funku, je pohyb... Netreba sa bat a ist do toho.
Kazdy si musi zvolit svoj styl, a ci s kamoskou, alebo bez nej, urcite to ide.. :)
A co sa tyka tych sladkosti... - Urcite sa ich nevzdavaj, obmedz ich, lebo sa lahko moze stat to, ze dva tyzdne nebudes papat sladke a jedneho dna sa rano o jednej zobudis a napchas do seba kazdu cokoladku, co uvidis, takze urcite si trosku daj a mozes si dopriat - ale vsetko je o tom, ako odhadnut mieru v stravovani.
ahojte :) tak co ako sa vam dari? :) tiez by som chcela do vianoc tych 5-7 dat dolee tak dufajme :D uz som sa aj sladkosti vzdala...teda zatial :D a ako cvicievate?
veve_23
:DDD tak s tou VEEELKOU NOCOU, si trafila :)
Jasne, optimizmus musi byt, bez toho sa ani nepohneme... vsak drzime si palce. Ja som vcera si pocas prace zjedla jednu Deli, ale po robote som cvicila, takze sa citim fajn a nezabudajme: ziadne vycitky... tie nicia ego... :)
ellika
No, uz dopredu ti gratulujem :)) cvicit kazdy den pl hodku, aj ja ceeem.. dala si mi normalne chrobaka do hlavy a vies co? idem aj ja :))) - aspon viem, ze niesom sama :DD
ahojte, tak ako sa dari? s tym sladkym mate pravdu to ani ja neviem odolat, preto ziadne diety kde je sladke vylucene, to sa dneska neda, ved to musi byt hrozne ist do obchodu a pri regaly so sladkym len tak prejst :D ja si vzdy nieco hupnem do kosika, a musli tycinka to nie je, nechutia mi :) no ale zase tak casto nakupovat nemusim
mne sa celkom paci to obmedzenia mnozstva jedla a pohyb
apropo, u nas vo fitku je zavraj pilates kazdy tyzden tak sa tam asi zajtra skocim pozriet ze co a ako ak mi do toho nieco nevbehne ako obycajne :)
tak sa majte krasne, a netrapte sa ked nie Do Vianoc, este vzdy je tu aj Velka Noc...ved tych nasich 5-7 kil nie je az tak vela, to dame dievcata
do toho
krasne dni
aj ja sa pridavam baby..konecne normalna skupina:)..tiez by som potrebovala schudnut tak 5 kg..tak dufam ze sa nam bude darit...a s tymi sladkostami je to ozaj tazke..ja ked mam chut tak si kupim daky keksik ale vacsinou tie diabeticke..a chutia tiez velmi dobre alebo dake muslli..a niekedy zhresim a dam si zele cukriky..alebo este zwyknem papat susene banany a to mi uplne sladke nahradi...