Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?

Príspevok v téme: Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
ani_neviem

Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.

niejetotak

Som vydatá už 11 rokov a manžel bol môj jediný sex.partner...neviem či je to tým,alebo zohrala úlohu nejaká náhoda,zoznámila som sa cez pokec s niekým,s kým si máme zatiaľ stále čo povedať.Nehľadala som si milenca,píšem po pravde...len niekoho s kým by som sa vyrozprávala,manžel je dobrý,aj ku mne aj k našim deťom,len už je to taký stereotyp,dávno som od neho nepočula,že vyzerám dobre,alebo by ma len tak za niečo čo robím pre rodinku pochválil,chýbalo mi to a tento môj pisateľ mi to všetko dával...aj keď slová nemusia byť ako skutky.No píšem vám,hneď od začiatku bola medzi nami akási dôvera,písali sme si pravdu o tom ako žijeme,bývame,proste žiadne schovávačky sa za iné osoby a pod.On je tiež ženatý otec dvoch krásnych detí a videla som aj jeho manželku,tiež nie je na zahodenie,no čo keď je taká-aká je.Myslíte si,že to ja som tá zlá...ktorá ho od nej odtŕha,nie-nie,nemám to vôbec v umysle zničiť rodinku jemu alebo sebe...ide čisto o pár nových chvíľ,také ktoré už doma ani nepoznáme ani jeden,ani druhý.Necítim sa ako jeho milenka,nečakám od neho žiadne darčeky,proste nič...len milé slovo,pár nežných objatí,milovanie a to isté dávam aj ja jemu...robíme si život o čosi krajší.Nesúďte preto ženy,ktoré podľahnú inému mužovi,alebo muža,ktorý sa ocitne v náručí inej ženy...neviete ako to v ich životoch mnohokrát je...prečo sme sa k tomuto podujali...prečo robíme,to čo robíme.Ja som si myslela,že sa mi to nikdy nestane a som v tom...neľutujem,nemám výčitky svedomia,som vzorná matka,vzorná manželka...až na túto moju tajnú aféru.

bella12

Balantina,

problémy treba riešiť, nie pred nimi utekať. Milenecký vzťah je takým útekom, nemôže Ťa urobiť skutočne šťastnou. Aj keď to bude veľmi ťažké, mala by si prerušiť všetky kontakty s tým mužom a porozmýšľať, ako by si mohla "vylepšiť" svoje manželstvo.

Povedala si niekedy manželovi, čo Ti chýba, čo by si z jeho strany uvítala? Možno naozaj nie je nastavený na takého citové prejavy. Môžeš však s nimi začať Ty a uvidíš, či to nebude nákazlivé :) Manželstvo treba stále budovať, je to práca na celý život. Podkladať neustále polienka, aby ohník lásky nevyhasol. Asi ste pozabudli na tie polienka. Nič však nie je stratené. Hovoríš, že máš dobré manželstvo, teda aj dobrého manžela. Bola by veľká škoda pre 3-mesačnú otáznu známosť (spojenú s výčitkami svedomia) zahodiť 16-ročnú overenú lásku, aj keď sa možno zdá, že momentálne len tleje. Stačí však len trochu rozdúchať pahrebu, aby sa plameň opäť rozhorel v plnej sile. Si žena, určite vieš, ako zaujať a nanovo získať svojho manžela.

balantina

Ahojte, som 16 rokov vydatá a mám asi tri mesiace milenecký vzťah. Mám dobré manželstvo, ale vždy som mala pocit, že manželovi na mne nezáleží, chýbali mi u neho nejaké citové prejavy, málokedy ma pohladil a priznávam, že ani ja som zrovna svoje city nejako zvlášť neprejavovala. U milenca som našla všetko, čo mi chýbalo. Zaľúbila som sa do slobodného muža, mala som pocit, že niekomu na mne záleží, že sa niekomu zdám pekná, dostávalo sa mi toho, po čom som túžila, po pohladení, bozkoch. Dokonca aj ja som dokázala prejaviť city k nemu, čo som k manželovi nevedela. Časom som však mala výčitky svedomia z toho čo robím, ale nedokázala som to doteraz ukončiť a stále viac sa do toho zamotávam, už si bez neho nedokážem život predstaviť, niekedy si myslím, že som schopná všetko nechať tak a začať život s ním. Ale problém je aj v tom, že milenec si to uvedomuje rovnako a nechce byť ten ktorý rozbíja rodinu. Mám totiž dve deti, jedna je v puberte, takže by to ťažko zvládala. Nedokážeme to ukončiť, ale obaja vieme, že by to bolo najlepšie riešenie. Som z toho nešťastná, neviem čo robiť. Mám výčitky voči manželovi, aj voči milencovi, ktorého možno brzdím v tom, aby si našiel ženu s ktorou bude mať svoju rodinu, keďže ja už deti možno nebudem mať. Neviem čo robiť.