Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
Dokazy nemam, dufam, ze to vsak tak nebude... Ja mam vsak svedomie ciste a za druheho rucit nemozem, ak nieco robi poza chrbat.
doubledog:
no, ale aby si neprecitala jej suseda onedlho v novinach clanok, ako sudia jej manzela: "Motorovou pilou na nevernu manzelku a jej milenca..."... :-DDDD
niejetoak:Hmm píšeš,že nemáš v úmysle ničiť jeho rodinku a predpokladám,že ani svoju.Lenže ty to už robíš....To není len o vás dvoch s milencom..obaja riskujete ,že si zničíte rodinu...ak vznikol v tvojom vzťahu s manželom stereotyp,prečo si to neriešila s ním?To,že ti tvoj milenec niečo pekné povie zalichotí,je ti s ním príjemne ti stojí za to,že podvádzaš manžela?.... prepáč ale totálne pokrytecké mi príde,že ty si dovolíš nazvať sa vzornou manželkou až na " tajnú aférku"...ja ta neodsudzujem..len ta nechápem a ani nepochopím lebo myslím si,že problémy v manželsve sa riešia ináč ako milencom/milenkou
A co tak pohnut trochu rozumom? Urobit nieco, co sa vymyka stereotypu ? Vydrazdit manzela, nech poriadne ziarli a nech skusi aj nieco ine ? Nevzdavat sa tak lahko...
Nemyslite si, ze to neni voci nemu, rodine cestne ? Ked si chcete uzivat, co si nedohodnete otvoreny vztah, ale musite to robit poza chrbat ?
Adam Krt:
No kto píše,že chceme vystavovať svoje rodiny nejakým inf.chorobám a pod.Preboha však sme dospelý ľudia,vieme,ako to chodí,chránime sa...a by si sa čudoval,že predvídame...takže nekritizuj,si myslíš že sme ako na drogách a nevieme o čo všetko tu ide,sa mýliš,až príliš si to uvedomujeme.Áno máš pravdu,že človek musí zmeniť najskôr seba,ale čím viac sa snažíš a nevidíš z druhej strany nejaké náznaky na zlepšenie...dochádzajú ti sily.A potlesk si nechaj pre tých,čo si myslia že zjedli všetku múdrosť sveta...tam sa zíde.
niejetotak: prepac, ak si sa len prisla vyrozpravat, potom ber moj prispevok ako bezpredmetny. Nesuhlasim a nikdy nebudem. Preco? Zamyslela si sa nad tym, ze je to cele o tebe a tvojich ocakavaniach? Zamyslela si sa nad tym, ze tvoj problem s manzelom tato aferka nevyriesila a nikdy nevyriesi? zamyslela si sa, aky to moze mat dopad na tvoje deti, jeho deti, ked sa to prevali? - a ver mi, nic nejde utajit vecne, skor ci neskor to praskne ako bublina. A ten rachot potom... no, nechcela by som byt v tvojej kozi. Alebo mozes ocakavat, ze sa ti to iste, co robis, vrati.. od manzela. A co budes robit potom? Budes robit cirkus, vyhrazat sa rozvodom, alebo trpiet? Nie je lepsie investovat ten cas a energiu do niecoho, co da trvalejsiu hodnotu? Takto ide len do stratena, a konieckoncov.. klames tym len samu seba. Otazka casu, kedy zacnes byt zase nespokojna. Moj nazor.
Nejde mi o moralizovanie, horeuvedene otazky si musi zodpovedat kazdy sam za seba. A vybrat si.. Vela stastia.
a iné zas hovorí- Ži a nechaj žiť aneb Každý nech si najprv pozametá pred svojím prahom a do tretice ešte jedno Každý si je strojcom svojho šťastia. Čiže Adamko nesúď :-)
niejetotak:
to chce potlesk. Podvedies manzela, podvedies svoje deti, on podvedie manzelku a tiez ich deti. Potencionalne prenasate bez vedomia na svojho partnera infekcne ochorenia a vystavujete jeho i rodinu riziku....
Co tak skusit trochu popracovat na manzelstve ? Podnietit nejak manzela, nech sa zaujima viac o zenu... Nieco zmenit.... Jedno mudro hovori o tom, ze ked chce clovek zmenit svet, musi zmenit najskor seba. A je to pravda....