Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
Nie je to tak iba na Slovensku, ale na celom svete. Nie je to tak iba teraz, ale od nepamäti. A na to nemusis byt Einstein, staci vediet citat, pocuvat, aby Ti to doslo.
O tom, co si o tomto myslim, decentne pomlcim.:) Ale byt Tvojim zamestnavatelom, tak Ta bez milosti vyrazim. Nie za to, co robis, ale za sposob, akym to robis. Necakam, ze tomu porozumies, snad casom, skusenostami. A prajem Ti hlavne, aby Ta v zivote nic podobne (ako v tejto teme) nepostihlo.
Ospravedlňujem sa Vám všetkým,som si trošku zaklamala,ale za účelom napísania jedného článku. Mám už pár výpovedí aj od ľudí z okolia,niečo som sa popýtala priamo odborníkov a chcela som názor aj takých čo chodia na internet a hlavne sa venujú téme milenci,milenky a pod.Zistila som,že na Slovensku je nevera ešte stále tak trošku pod rúškom tajomstva,niekto sa to snaží ututlať,niekto to hneď zoberie vážne a rozvod je iba otázkou času,iný zas nasľubujú hory-doly,len aby s nimi ich polovičky zostali.Ja sama som manželka,neviem ako by som sa postavila k takémuto problému,je to ťažké.Teším sa na nové podnety a ešte raz prepáčte,že som si z Vás tak trošku vystrelila i keď na tak vážnu tému,ale nemôžem tam písať také somariny,chcela som aby to vyznelo reálne a aj reakcie aké k tomu prináležia.
slobodna: ti, ktori su podvadzani neurobili nic zle. nemaju sa za co hanbit, ani preco trapit. aj ked to casto byva inak. ale tam je to o inom, o nizkej sebaucte, sebavedomi.
a ti, co podvadzaju. nuz.. kto chce kam, pomozme mu tam. ak chce niekto na infekcne... tak neostava nic ine, len mu popriat stastnu cestu :)
ja osobne som zastancom nazoru, ze byt stastny je ok, starat sa o svoje blaho je okej. ale len do doby, kym sa tym neublizuje inemu. na to totiz nemam pravo. ale toto vidi kazdy po svojom.:) a tak sa aj zariadi.
Well: ak je to tak, ako tvrdis, tak to sa mozme ist rovno vsetci obesit. takyto zivot vyznam nema. zivot v klamstve a zrade je zbytocne premrhany cas a energia.
a najzaujímavejšie je na tom to, že odsudzujú to ľudia, ktorí sú sami podvádzaní.
fuuu niejetotak, nabudúce si to nechaj radšej pre seba lebo ťa tu ukrižujú alebo upália :-))
niejetotak podla toho co pises to nemas v hlave v poriadku. pises ze nechces byt jeho milenka resp.nehladas milenca? a potom uz ti chyba objatie a milovanie, takze to podla teba nieje milenec? sa zamyslí nad sebou. A sulhasim s uzlikom..
niejetotak: este jedna vec, resp. poznamka. Je velmi lahke ukazovat prstom... manzel je taky, hentaky, onaky.... robi toto, nerobi hento a zvalovat vinu na ineho. Ale postavila si sa uz pred zrkadlo a pokusila sa pozriet na svoje chyby? Co robis, prip. nerobis Ty?
A prepac, ale nemozem sa zbavit pocitu, ze si niekomu naivne naletela. Je jeho manzelka taka zla, akou sa ju snazi vykreslit, alebo Ta len pekne vodi za nos? Nie je nahodou rovnaka ako Ty: "iba" vzorna manzelka?
Ak si si tohto vsetkeho vedoma, ok, tvoja volba. Ty s tym musis zit.