Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?

Príspevok v téme: Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
ani_neviem

Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.

rozumiem ti

slobodna: nevybrala. neboj sa, ja to beriem- nebolo to myslene tak, ako to vyznelo... ale niekto iny nemusi. a potom to nemusi dopadnut takto " mierumilovne ".

a kedze toto uz je daleko od hore uvedenej temy, je pre mna nacase skoncit.

rozumiem ti

sway: absolutna pravda existuje len v osobnej podobe. to, comu veris ty. to ako zijes ty. to, co chces robit, znasat ty. existuje len v tvojom osobnom svete. tym sa riadis, tym zijes. cely zivot.:) nazory na rozne veci sa menia. vekom, skusenostami. ale tvoja podstata sa nemeni:) napr. ak veris tomu, ze neublizovat inym je spravne, budes sa tym riadit a budes k tomu viest aj svoje deti. a budes to robit cely zivot.

a ano, to co vravis, pripustam. nie vzdy veci funguju tak, ako si myslim, ze by to malo byt. ale neriesim veci, na ktore nemam dosah. iba sa podla toho zariadim. najlepsie pre seba. zivot nam dava trapenia dost. pridavat si dobrovolne je hlupost.:)

slobodnaa

"problem nastava iba vtedy, ked si z toho dotycny vyberie iba to (zvacsa negativne), co chce pocut" toto sú tvoje slová rozumiem ti a práve to teraz robíš. Prečo si si z mojich slov vybrala len to negatívne? Nebolo to myslené pre teba konkrétne ale všeobecne, už inak to napísať fakt neviem. Tak skús zmeniť ten svoj uhol pohľadu, ok? :-)

sway.

rozumiem ti ved ja som v pohode.S bezdomovcami nemam problem,pokial za mnou nebehaju a neobtazuju ma:-))Akurat,ze svet je pestry.Casto vidis aj nepekne veci a nevykrikujes to,pokial nie si nejaky uchyl:-))).Podla mna sa v absolutnej pravde zit jednoducho neda.Je to utopia.Uvediem priklad,ides si dat zapisat skusku a je tam profesor,ktory je hrozny a neprijemny cely semester.Neprides a nepovies,zapis mi to ty kreten,smrdis a chcem to mat uz rychlo sa sebou:-)Proste toto sa nerobi...takto to naozaj nefunguje.Ale pises pekne a rozumne,len neprakticky:-)

rozumiem ti

slobodna: prepac, skor ty mi prides ako ta, ktora nedokaze akceptovat nazor ineho jedinca. vaz slova, pretoze nikdy nevies, kedy sa obratia proti tebe. a nemyslim to v zlom. negativita aj pozitivita su relativne. zalezi len od uhla pohladu.

sway.

slobodnaa Ja? nenasla,preco ta to zaujima?Ja som stale decko a chcem aby sa o mna starali:-))A navyse niekdy velmi protivne decko..

rozumiem ti

sway: ak vidim chlapa s nechutnym ksichtom, iba si pomyslim, ze genetika je svina, on za to nemoze ako vyzera.:) to, ze je niekto napr. bezdomovec neznamena, ze nie je clovek. alebo je opilec, buran. osobne ich poznam par, ktori vysoko prevysuju " normalnych ". je to len o tom, kto ma ako nastavene priority.

chces priklad: nedavno ma okradli, bol to zdanlivo normalny chlapec, nikto by to donho nepovedal. a hadaj kto mi vratil to, co ostalo: ten, do koho by to clovek nikdy nepovedal. " obycajny poctivy bezdomovec ". a nechcel za to nic.

slobodnaa

preboha dobre :-)) za každú cenu musíš mať pravdu a očistiť sa od akejkoľvek negativity? Ale ten zvyšok som myslela všeobecne.

sway.

slobodnaa napriklad velmi vela odvahy treba na plan,vyvoj,tvorbu,napredovanie a nakoniec na investiciu do potomstva;-)