Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký krvný tlak!

RNG

Rozne bylinky su dobre, hlavne ukludnujuce, lebo casto je vysoku tlak sposobeny stresom.
Cesnak, citron, pastierska kapsicka, lubovnik bodkovany, harmancek, ard.
Z odplnkov by som ale odporucil najprv 5-HTP, ten zvysule hladinu serotoniinu, co priaznivo ovplyvnuje psychiku, potom vytazok z lubovnika(St Johns Wort, 3x1 gram. 0.3% hypericin.
Ale smes soli(NaCl/KCl) velmi casto pomoze,a je to lacne a zdrave riesenia.

tinusska

no najlepsie na znizenie tlaku je cesnak alebo citron. na vyrovnanie tlaku je dobra kapsicka ... pomaha nizky zvysovat a naopak vysoky znizovat... taku rovnovahu .... je to taka zelina, kt. rastie aj na zahrade a robi sa z neh hrkalka... viac mi nepride na um..

agina

Pre vysvetlenie RNG. NaCl je sodna sol a KCl draselna sol.NaCl je halit a KCl je sylvin.Skuste hladat pod tymito menami.Vyskusam to namanzelovi, ten ma zvyseny krvny tlak a zrychleny pulz.

RNG

hodne uzitocnych rad. Dodal by som len jednu.
Lekari casto tvrdia, ze vysoky tlak je od privela soli. Tym muslia sodik.
Telo potrebuje max 2400mg sodika a 5000mg draslika. Sodika mame casto privela, draslika primalo(zdroj=zeleniny hlavne)
Kedze sme nachylni viac solit(NaCl) mkoj trik je miesat morsku sol nerafinovanu(obsahuje vsetky potrebne stopove prvky, ktore rafinacia vyhodi) na polovicu s KCl, ktora je rovnako slana. Potom aj presolene jedla nam nedaju privela sodika.
Podla mnohych vyskumnikov casto tlak zavisi od pomeru sodik/draslik. Tymto trikom je tento dovod vysokeho tlaku odstraneny.
Poznamenavam, KCl je rovnako slany ako NaCl

maxo

Vyskúšaj toto:
V lekárni si kúp Alvisan čajovinová zmes a ľubovník bodkovaný, striedavo pi čaj z týchto biliniek niekoľko krát denne, poslednú šálku si daj večer pred spaním z ľubovníka. Na -odkaz odstránený- si objednaj Cesnak s petržlenom tabl. a Klíčkový olej, z oboch užívaj 3x1 tobol. asi tri týždne, neskôr môžeš znížiť dávky podľa stavu. Táto liečba je čisto prírodná a jej účinok by sa mal prejaviť cca po troch-štyroch týždňoch užívania. U mňa sa prejavilo zlepšenie po troch týždňoch. Liečbu neprerušuj, pitie čajov nevynechávaj. Usiluj sa aj zbaviť stresu dychovými cvičeniami a cielenou relaxáciou. Dobrý je šport a cvičenie, prípadne prechádzky na čerstvom vzduchu. Pokiaľ trpíš aj nadváhou pridaj aj užívanie prípravku Lkvb, tiež ovplyvňuje krvný tlak a celkovú psychickú pohodu. Mne táto terapia naozaj veľmi pomohla, v súčastnosti neužívam žiadne syntetické lieky. Prajem veľa zdravia.