V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?
Koniec sveta 2012
Pozor ! Sú 2 filmy 1 je taký fake a druhý bude v kinách o mesic.
jasne ze neexistuje o tom by sa asi vseobecne vedelo kebyze existuje 9. planeta :-D
Vidim, ze tato tema uz zapadla prachom, takze ju posuniem :)) ale urcite nie preto, aby tu vznikali nejake rozbroje...uz davno som sem pisala, ze mam v skole predmet Vyvoj prirody a ze sa ohladom tejto temy spytam na nazor profesora. No nejak som na tu prednasku prestala chodit :D :D ale mam od neho prezentacie, v ktorych sa uvadza, ze: planeta Nibiru sa ma udajne zrazit so Zemou alebo preletiet blizko nej v decembri roku 2012 podla Mayskeho kalendara a Nostradama. No v skutocnosti vedci o existencii takejto planety vobec nevedia. Avsak planetka Apophis je potencialne nebezpecna, pretoze v roku 2029 preleti okolo Zeme vo vzdialenosti cca 30 000 km a v roku 2036 sa ma vratit a narazit do Zeme s pravdepodobnostou 1: 250 000, co su najnovsie informacie NASA. Takze ja radsej verim vedcom, nez Mayom:))
pozerala som ten film.. 2012 a ako po tom filme no to je blbost... ten film.. som čakala že to bude ako den po tom .. že tam budú nejaké katastrofické scény.. a nič.. strašna blbost.. celý film bol o tom ako si nejaký ludia zmysleli že chcú isť do majovskej pyramídy .. a potom tam celý film išli autom a na koniec tam porodila žena a to bol celý film.. blbosť a nč.. sa tam neudialo. neverim ani .. že sa niečo stane..
bude to......... citim to v moci.
Je a akaaa :)))
agaven ti si vestica?
agi tak to si ma teraz sklamala :)
malbor no nie ja mam oci tie nepusia viem co bude o 4 roky dalej to ma nikdy nesklamalo koniec nie hadky kradeze nezhody ... vsetko ako doteras ale koniec nie