Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

Futurolog

Vôbec to neni moja teória. Je to vedecký fakt a toho sa v súčasnosti aj vedci obávajú. Je to podobné ako keď zhodia E-Bomb.

Futurolog

Každých 11 rokov sa prehodia póly na slnku. Vätčšinou to býva sprevádzané bez vätčších "erupcí", ale táto čo bude v roku 2012 bude niekoľkonásobne silnejšia ako všetky predchádzajúce. Zisťuje sa to na základe čiernych škvŕn ktroé máme možnosť vidieť na slnku a na základe toho sa spraví projekcia. Prehodenie pólov vyvolá masívne uvoľneni energie... zmes plynov CME ktoré smerujú na našu planétu. Pred nimi nás chráni naše elektromagnetické pole, ale tieto vetry budú z toho uvoľnenia energie-plynov také silné, že prerazia naše elektromagnetické pole a to spôsbí výpadok prúdu na celej planéte a to by ohrzilo našu ekonomiku. Predstavte si čo by sa dialo keby nebola elektrika týždeň, alebo aj pár mesiacov. Popadajú satelity a máme veľký problém. Nebude nič fungovať : doprava, výroba, žiadna tv, žiadna práca... vôbec nič. Odporúčam vám pozrieť si dokument : Solar storm od Discovery nájdete ho aj na youtube, ale je po anglicky. Keď máte akékoľvek otázky, tak kľudne sa pýtajte. Toto je len zlomok toho, čo vám viem o tom povedať.

Futurolog

*oprava chyba v texte

Ovečka: Ja netvrdím, že bude koniec sveta. Skúmam aj predpovede rôznych prorokov a kultúr, ale tie nie sú najdôležitejšie. Pri prepólovaní by tiež nenastal koniec sveta, ale apokalipsa by to bola. Prepólovanie nám hrozí, keby k nemu nedošlo, tak do 1000 rokov stratíme svoje elektromagnetické pole. Obávam sa vplivu solárnej búrky na naše pole. Ako veľmi ho poškodí v tom roku 2012. Inak som si istý, že do 100 rokov dôjde k prepólovaniu. Napr. planéta Mars, tá mala svoje elektro. mag. pole, ale stratila ho, lebo nedošlo k prepólovaniu, Keby nedošlo k prepólovaniu, tak to by bol koniec sveta. Je taký film, že čo by sa stalo keby sa zem neprepólovala, film má názov Jadro, ale z časti je založený na fikcii. Tuším bol venovaný na pamiatku nejakého vedca. Keď chcete vedieť o prepólovaní, alebo solárnej búrke viac, tak sa ozvite.

Futurolog

Ovečka: Ja netvrdím, že bude koniec sveta. Skúmam aj predpovede rôznych prorokov a kultúr, ale tie nie sú najdôležitejšie. Pri prepólovaní by tiež nenastal koniec sveta, ale apokalipsa by to bola. Prepólovanie nám hrozí, keby k nemu nedošlo, tak do 1000 rokov stratíme svoje elektromagnetické pole. Obávam sa vplivu solárnej búrky na naše pole. Ako veľmi ho poškodí v tom roku 2012. Inak som si istý, že do 100 rokov k prepólovaniu nedošlo. Napr. planéta Mars, tá mala svoje elektro. mag. pole, ale stratila ho, lebo nedošlo k prepólovaniu, Keby nedošlo k prepólovaniu, tak to by bol koniec sveta. Je taký film, že čo by sa stalo keby sa zem neprepólovala, film má názov Jadro, ale z časti je založený na fikcii. Tuším bol venovaný na pamiatku nejakého vedca. Keď chcete vedieť o prepólovaní, alebo solárnej búrke viac, tak sa ozvite.

bukakeee

ja napriklad verim tomu ze v ten datum sa nieco udeje... nehovori to len ten Maysky kalendar, ale na zaklade neho aj rozne zistenia ako to s tymi planetami...

udajne dojde k tomu prepolovaniu zeme, tomu verim... no neviem (nikto nevie) ci zrovna nastane ten "koniec sveta"

je mozne ze to bude koniec nasej civilizacie, lebo nastanu nejake zmeny nezlucitelne so zivotom (to len taka konspiracia o pol druhej v noci :D)

a je aj mozne ze pride k velkym zmenam, no ludia preziju i ked ich to velmi ovplyvni...

skoda ze sa to neda nejak vedecky dokazat :)