Tipy a triky pre zensky orgazmus

petkoZBA

no ja by som sa chcel opýtať...s frajerkou som to robil 3 krat a furt ju to boli...nemôžé byť problém w tom že mam penis zahnutý do dola? ako banán proste...ale že to neni žiadný problém..len sa pýtam či preto ju to neboli? ale asi héj a neveim ako polohu aby som dobre do nej šiel tým smerom kde mám isť ku bodu G .. aby si to aspon otršku užila.. lebo ked si ju dam na stôl nohy rozkročim a idem do nej tak hrozne ju to boli..poradte prosim Vas:)

sodok

Ak dokazes "dlhsie" vydrzat, tak skus rychlejsie prirazat...tym mam na mysli o dost rychlejsie...najdi si polohu, kde ti to pojde...najlepsia je bud odzadu, alebo ty na zemy na kolenach a ona lezi na posteli a da hore nohy...je to zarucene...a este jedno...dost na zenu vplyva prostredie...v lese sa moja urobila za tri minutky a skoro nezisla dolu bez mojej pomoci :D... u mna tiez nema problemy za cca 15-20 minut sa urobit...ale u nej...este nedosiahla orgazmus!

AdamKrt

Nie dari sa dosahovat orgazmus celkom dobre. Pri stimulovani prstami, rukou atd. Su to pre nu velmi intenzivne pocity. Pri milovani mam dojem, ze je to nieco slabsie, tak by som to chcel este viac vylepsit. Ona sa nestazuje a hovori, ze je to perfektne, ze je uplne spokojna, ale chcel by som, keby to bolo pre nu este krajsie :)

salatka

bud ked mam nohy pokrcena,alebo na pleciach alebo ked mu objimam nimi chrbat..cize ich mam prekrizene za chrtom... co sa vam s priatelkou nedari dosiahnut orgazmus?

AdamKrt

Zaujimave by bolo vediet, nejake polohy na lepsie stimulovanie bodov G,U,A.

Asi to budu nejake, kde vagina bude skor v kolmici na penis a ten bude tlacit nie rovnobezne, ale skor sikmo.