Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stres, trema, starch v skole

Príspevok v téme: Stres, trema, starch v skole
leona7002321

Skola ma dokaze fakt strasne stresovat . Hoci som uz v poslednom rocniku na strednej . Poctivo sa ucim vsetko co treba no aj tak mam pocit ze to neviem aj ked si to prejdem . Ked profesor ide skusat ja mam pocit ze mi srdce vyleti z koze. Dostavim sa pred tabulu a totalne z tej tremy a strachu horim . Lebo citim taky stres, ze mi stupne tlak . Uz to trva roky , myslim ze by som s tym mala daco robit. Lebo ja ako keby od kazdej odpovedi zavisi moj zivot sa chovam . Ostatni spoluziac su pred tabulovu alebo ked hovoria z miesta v pohode a ja uz citim uplne teplo ked mam hovorit alebo sa prejavit. Stava sa mi to len v skole!!!! Akonahle sa mi vyucpvanie skonci opadne zo mna to hnusne napatie a uz som aj v pohode ani nie som cervena. Dost ma to stve lebo to vyzera blbo a nechcem to .. L( Vzdy si poviem ze uz to bude fajn , ved som sa to ucila. No u mna to je proste reflex ze ked hovorim nieco v skole som cervena. Len v skole!!! Preco?? L( Je to dost ponizujuce... byt taaka ..
Nie je to niekto taky podobny????

anezkagub

Ani ja som nevedela, že aký vplyv môžu mať, ale ako vidíš tak vitamíny dokážu divy, ak ich dieťa dostáva pravidelne. Pre mňa je dôležité najmä to aby škola nebola stresovou situáciou, aby proste to brali deti ako prirodzenú súčasť života :)

simranka54

ked maju vplyv na vsetko toto, co si mi napisala, tak potom som sa asi nic nepytala, lebo toto som netusila, nevedela som, ze tieto vitaminy mozu mat taketo ucinky, vo vsetkych tychto smeroch :O

krtko7

hm. Ako to myslíš, že skôr iné vitamíny? Nemyslím si, tieto vitamíny sú dôležité, lebo majú vplyv na zvládanie stresu, na sústredenie, na imunitu. Čo podľa mňa je celkom zásadné, nemyslíš?

modroocka333

nie nie je ved vitaminy nemaju ako uskodit, tie detom len dobre urobia, len prospievaju, preto ani s dlhodobym uzivanim nie je problem prave naopak, cim dlhsie bude toto dietatko uzivat tym lepsie, lebo bude mat pravidelny prisun potrebnych vitaminov :)
obsahuje zinok, jod, b-vitaminy :)

kollki

Modroocka tento SlonIQ, o ktorom si pisala fakt nie je problem s dlhodobym uzivanim? Ake vitaminy obsahuje? Vies mi o tom cosi napisat??

hamula

Asi máš pravdu, asi v tom bude ten problém, že máloktorá o tom hovoríme, ja aj pred kamoškami niekedy mám obavu o niektorých veciach hovoriť aby ma nejako neodsúdili alebo aby si niečo zlé o mne nemysleli :/

krtko7

hm. Ale vôbec nie, tieto pocity podľa mňa máme mnohé a asi aj často. Ale to nerieš, vôbec sa tým netráp. Ani jedna z nás nie je dokonalá, byť matkou z môjho pohľadu znamená, že sa učíme celý život, takže je to úplne normálne a prirodzené, že sú veci, ktoré nevieme, učíme sa posúvame sa ďalej :) Veľa z nás prežíva toto, čo ty a aj ja, ale málokto o tom hovorí :)

vandapanda

presne na toto som sa pytala, toto ma zaujimalo, ze ako sa uzivaju :)
dakujem, ze si mi napisala, lebo som myslela, ci to nie je take ako cukriky, ze sa to cmula. jasne, ze nie ved ked vedia v tomto veku deti bez problemov prehltat rozne cukriky, tak taka jedna kapsula to nemoze byt problem :P

modroocka333

myslis, ze ci su to na hryzenie, cumlanie alebo tak? nie nie normalne, jednu kapsulu prehltnut a vec vybavena :)
podla mna to nie je problem ked uz deti chodia do skoly aby kapsulu prehltli :)