milenky...chlapy čo si o nich myslite?

ixyzet

je to sice pekne, ze sa neklamete, a rozpravate o nemoralnych pocitoch, ale kym su to reci a nie skutky, je lahsie to vstrebat, a ak ste par, ktory neuznava monogamiu, a respektujete medzi sebou svoje "tuzby", potom nemam k tomu co dodat, ja niesom pre takyto druh zivota, mozno v dalsom levely, ale jedno viem, najhorsie je klamat, a byt klamany, to nevyvrati nik, ze mu nevadi, ak bol klamany.

long island

....ze netahaj ma za slovvicka si mi napisal v predoslom prispevku a ptom na uvod dalsieho toto...

No ale k veci. Ja nikoho neklamem. My sa rozpravame aj o svojich (nemoralnych) pocitoch s partnerom. Nebola som milenkou zadaneho, no jeden sa mi paci a aj ja jemu.

ixyzet

:D tak aj ja som tvoj mily?

vies tu neide o prazdne slova, ktore sa naucili v televiznom serialy rosamunde pilcherovej (neviem ako sa to pise) ja hovorim o skutkoch, nie sluboch. to nemoze vediet nik, ale pokusat sa klamat cloveka s ktorym zijem, len pre rozkos a pobavenie nieje v sulade so skutkami, o ktore by sa mal par pokusat.

a ty vlastne o com tocis? ty si milenka? sorry nejako som z tvojich prispevkov pomateny...chces vsetko naraz asi napisat..

jajaja99

no dost burliva diskusia. priznavam, som milenka zenateho muza.vedela som, ze je zenaty a napriek tomu bola pritazlivost silnejsia ako my dvaja. nie, nebol a nie je to ziaden suknickar a nikdy predo mnou neohovaral svoju manzelku a nikdy mi neplakal na pleci, ze mu doma nikto nerozumie...mame obaja svoju pracu a zaujmy, zijeme svojim zivotom a vieme, ze aj ked nie sme spolu, myslime na seba. auto aj byt som si zadovazila za vlastne peniaze, tak ma neurazajte nejakym vydrzivanim. sme spolu 15 rokov, takze ja z vlastnej skusenosti viem, ze taketo vztahy nie su len a pre sex. kto nezazil, nech neodsudzuje.milujem ho a nehanbim sa za to.

long island

Vies moj mily, my si kraviny neslubujeme :) Ja mu nemozem slubit ze ho budem navzdy lubit, lebo to nemam odkial vediet. Lenze ludia hovoria prazdne sluby a potom trpia a je to vinou ich ocakavani.

long island

"potom klobuk dole, ze mozes s rakym muzom fungovat, ked ho sama nazyvas hlupym, a povazujes za klamara :D:D"

Toto som nepochopila, ak mas zaujem, tak prosim blizie specifikuje.

ixyzet

to by som netvrdil, ze je nieje emocne negramotny, ked si nevie so svojim vztahom, priatelkou, ci manzelkou vydiskutovat problem, popripade opustit ju kvoli tebe, a vobec priznat sa jej s niecim takym. hlavne ze si vie vydiskutovat s tebou...

ixyzet

chytas ma za slova, nepisal som, ze to je tvoj problem o striedani muzov, opakujem: reagoval som na problem mileniek a konkretne k tvojmu prispevku v suvislosti s uzivanim...beriem to vseobecne tak si nenamyslaj, ze riesim tu tvoj terajsi vztah alebo nieco podobne,

a co ti dava to, ze mas milenca?

moj nazor je ten, ze prava zena, ci muz neexistuju v pravom slova zmysle, ide len o vec dvoch ludi, ktori spolocne ziju a vedia sa vzajomne respektovat, prejst cez mnohe veci.

long island

no a este jedna vec...ak sa niekomu so mnou nebude chciet komunikovat a riesit problem, tak to naozaj nema pre mna zmysel :) no mam stastie, ze partnera nemam emocne tak negramotneho