chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
mudrujete tu všetci o moralke a pritom neviete o čom je to vlastne...nemam čo už dodat k tejto teme...hadajte sa,uražajte sa pre mna za mna aj oči si vyškriabte...hlavne že ja som spokojna a nič ine ma netrapi a nezaujima....papa
a odpoved na tvoju otazku:clovek,ktory je v manzelstve a podvedie,je vinny,pretoze pred Bohom prisahal,ze s dotycnym ostane v dobrom aj v zlom...atd.No a samozrejme aj ten clovek (ako ty)co ho podporuje alebo zvadza k tomu hriechu,je tiez vinny.Pretoze keby si nesuhlasila,tak sa nic nestane.Takze obaja ste na vine.
ved uz len tym si bezcitna ako si to sama povedala:ze tebe to tak vyhovuje.a to neznamena ,ze ked tebe to vyhovuje,tak to nie je hriech.
(zviedla si k hriechu necistoty druhu osobu zijucu v manzelstve).aj to je hriech..!!no dalo sa cakat,ze o takych veciach nemas potuchy.
ty si taka hlupa,ze to az boli..to ti treba vsetko polopatisticky vysvetlovat?
ako som povedala nečakam od neho rozvod ani to nechcem...a pokial to jemu nevadi ako ženatemu že ma milenku tak prečo by to malo vadit mne ako slobodnej,pokial mi to tak vyhovuje.tak o akych hriechoch tu splietaš nechapem... :D
milenka:hovori ti nieco hriech:cudzolozstvo?? este stale si myslis,ze to je ok? asi ano.. ty nie si kompletna,este sa cudujes,ze ta tu nikto nechape a odcudzuje.No NO COMMENT.
Nooo...milenka...pokial ocakavas od milenca nejaku buducnost s nim tak to je nadlho a sa nacakas a vypocujes tisic slubov...ja som pred 4r.poslala manzela k nej a ejhle karta sa otocila.Dnes som jeho milenka ja,nechcem ho naspat,ide sa pretrhnut,aby mi vyhovel a toto mi po 20r.manzelstva a 2dospel.detmi dokonale vyhovuje.Ona je totiz najvacsia stihacka na svete-a tak mu treba...a prosim nesudit...nepoznate cely pribeh
nooo...byt milenkou je fajn pokial od toho nic necakas,neplanujes.Mojho manzela som milenke expresne poslala a od tej doby som milenka ja.a tato kombinacia mi fakt vyhovuje-so mou si pokeca,postazuje,pomiluje...a vracia sa k nej.Po 20r.manzelstva necakam navrat strateneho manzela.mam svoje plany a on do nich nepatri.Byt milenkou v mojom pripade je uzasne...porosim nesudit..nepresli ste si cestu v mojich cizmach
no je to zaujimava tema.. rada flirtujem aj ked mam chlapa 4 roky. som zena a rada sa pacim asi ako kazda. milujem svojho priatela. ale \"romanik\" mi pomohol pochopit aky je pre mna dolezity. po tych 4 rokoch to bol stereotyp, boli sme spolu kazdy den, este sme sa nepohadali a hadka niekedy velmi pomoze. Islo mi na nervy ze som vsade len s nim, nechodim nikam bez neho atd atd... Nespala som s tym chlapom, ale tuzba bola velka, odohravalo sa to pocas 1 mesiaca kazdy den ked bol moj priatel v anglicku.bolo to krasne.a myslim si ze aj keby som sa s nim vyspala nic by to nezmenilo. beriem to tak ze je to za mnou a znova by som do toho nesla. aj ked pokusenie je vzdy. kamarati sme nadalej a mozno este vacsi ako sme boli.
evicka, ty nikomu nechces nicit vtah...a on ked ti povie, ze to ma od zeny este aj dovolene, ze nic neznicis, tak je to debil :D
Hlavne ze sa tu ohanaju vsetci, ze nechcu nikomu klamat a ked im este daju moznost, ze kazdy bude vediet na com je, nic sa nebude zahmlievat, tak ten clovek je... Nuz tak to chodi.