chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
silvia
ty hlupana, zvierata maju rozum aj city!!! asi aj viac ako ty!!!!
long island, v prirode ziju zvierata, bez rozumu a citov! ale ked sa tam radis... :))
tyrusqa, tak potom najprv musia dodrziavat zakon tí, co ho prednesu, schvalia a pod. či???
vies, aby sme si my, "obycajni smrtelnici" mohli brat priklad:)
filipinka, suhlas.
zakon vymysleli ludia. v prirode su vsak uplne ine zakony a funguje to tam.
Zákony sú na to, aby sa porušovali :-)
Aj zeny mavaju milencov. Ak s nimi manzelia nechcu spat a nejde to ani podobrotky, ani pozlotky, preco by mali zit bez sexu? Ak si plnia vsetky povinnosti voci manzelovi, ktory o ne nema sexualny zaujem, nech si teda kludne niekoho najdu. Zit roky s asexualnym chlapom lezie na mozog. Je vela pricin, preco sa chlap ci zena nechcu rozviest. Ja za toho nikoho nesudim, ale zalezi podla okolnosti. Kazdy si zasluzi byt stastny, milovany, vzrusujuci pre toho druheho.
milenka.x:ja sa nehadam,len sa snazim vyviest ta z omylu.robis zle.to je moj nazor..ale samozrejme je to vsetko tvoja vec.Nech sa paci.Len tak dalej.pa
danielkka:ked nie Boh, tak zakon :D
danielkka:Zákon o rodine- Tretia hlava- vztahy medzi manzelmi
§18
Manzelia su si v manzelstve rovni v pravach a povinnostiach.Su povinni zit spolu,BYT SI VERNI,vzajomne respektovat svoju dostojnost,pomahat si,starat sa spolocne o deti a vytvarat zdrave rodinne prostredie.
tyrusqa
ty ako vies, ze vsetci prisahali pred Bohom? ved nie kazdy ma svadbu v kostole!