Ahojte, viem, že sa tu už o vaginálnej mykóze popísalo strašne veľa, ale chcela by som Vás poprosiť o radu, alebo či nepoznáte nejaké domáce recepty, mastičky, tabletky, ktoré zaberú...Ďakujem
Keď už prepukne vaginálna mykóza
som žena nie muž..asi by som neprispievala do temy o vaginálnej mykoze.. ..len sa pytam čo ješ ked všetky tieto veci si vylučila?..ja som chuda nemožem si dovolit nejest a schudnut ešte viac
ked som brala hak tiez mi lekarka povedala,ze plesne,mykozy mavam aj z toho,ze jedavam vela cukru,kolaciky,pecivo ! ale zase som si vsimla zmenu,ze hak uz neberem a ani tieto problemy uz nemam,zatial :D uz pol roka som nic take nemala,predtym skoro kazdy mesiac u lekarky :-(
domcik- to som napisala tak ako bolo na jednej stranke a ja si myslim ze to nie je blbost,ked prestudujes par veci tak by si to pochopil
gucciok-..väčšiu chujovinu si tu napisat ani nemohol.. žiadne cukry mliečne vyrobky chlieb a raz denne jablko?...a čo mame asi tak jesť podla teba??
zuzika_kola- ano lebo sodabikarbona je vysoko zasadotvorna, a mykozy ziju len v kyslom prostredi,ale to pomoze len urcity cas,ked sa nezmeni aj zivotosprava
ked sa budes tomu dodrziavat nebudes mat problemy s mykozami:
ziadne syry,tvaroh,jogurty-jedine tak biele,srvatka
Vsetky vyrobky obsahujuce kvasnice-napr. chlieb,pivo
Vsetky vyrobky obsahujuce sladiace vyrobky-cukor(biely aj hnedy),med,umele sladidla
Takmer kazde ovocie- raz denne si mozes dat jablko alebo hrusku,certvy ananas.
Korenovu zeleninu-napr.- mrkva,pastrnak,sladke zmiaky zemiaky,cervena repa
ked u mna prepukne mykoza,uz aj idem k lekarke.na vytok asi tazko zaberie nejaky jogurt :D
zuzika_kola/ predpokladam ze to ti zabera vtedy ked mas svrbenie, palenie, stipanie... nie vytok, ci?
mne hrozne pomohli probiotika..
ZIADEN JOGURT ANI MLIEKO
SKUSTE CANESTEN GYN KREM Z LEKARNE A LEKARA
NELIECENA MYKOZA NEZMYZNE A FURT SA VRACIA
LIECIT TREBA OKAMZITE
LEBO SA TEJ PLIAGY NEZBAVITE