Keď už prepukne vaginálna mykóza

alenka_maxova

okamzita pomoc je MICOMAX. Je to 1 liek v celej krabicke za cca 5 eur. Nelakaj sa! Vyhodis sice 5 eur za jeden jediny liek, ale okamzite ti pomoze. Ak mas sexualneho partnera, tento liek kup aj jemu, mozu ho uzivat aj muzi. Potom si kup acidko, probiotika...Su aj specialne pre zeny s mykozou :)

domcik

som žena nie muž..asi by som neprispievala do temy o vaginálnej mykoze.. ..len sa pytam čo ješ ked všetky tieto veci si vylučila?..ja som chuda nemožem si dovolit nejest a schudnut ešte viac

blondula

ked som brala hak tiez mi lekarka povedala,ze plesne,mykozy mavam aj z toho,ze jedavam vela cukru,kolaciky,pecivo ! ale zase som si vsimla zmenu,ze hak uz neberem a ani tieto problemy uz nemam,zatial :D uz pol roka som nic take nemala,predtym skoro kazdy mesiac u lekarky :-(

gucciok85

domcik- to som napisala tak ako bolo na jednej stranke a ja si myslim ze to nie je blbost,ked prestudujes par veci tak by si to pochopil

domcik

gucciok-..väčšiu chujovinu si tu napisat ani nemohol.. žiadne cukry mliečne vyrobky chlieb a raz denne jablko?...a čo mame asi tak jesť podla teba??

gucciok85

zuzika_kola- ano lebo sodabikarbona je vysoko zasadotvorna, a mykozy ziju len v kyslom prostredi,ale to pomoze len urcity cas,ked sa nezmeni aj zivotosprava

gucciok85

ked sa budes tomu dodrziavat nebudes mat problemy s mykozami:
ziadne syry,tvaroh,jogurty-jedine tak biele,srvatka
Vsetky vyrobky obsahujuce kvasnice-napr. chlieb,pivo
Vsetky vyrobky obsahujuce sladiace vyrobky-cukor(biely aj hnedy),med,umele sladidla
Takmer kazde ovocie- raz denne si mozes dat jablko alebo hrusku,certvy ananas.
Korenovu zeleninu-napr.- mrkva,pastrnak,sladke zmiaky zemiaky,cervena repa